Bażanty szału dostały, grzebią w ścieżce do upadłego, musimy kamienia dokupić i zasypać piach bo inaczej spokoju nie będzie co chwilę folia na wierzchu
Przyrosty na machoniach śliczne
Wiśnie w rozkwicie
po kolei: cisy, jeżówki tymczasowo, graby fastigiata w pasie molini ED i szałwi caradonna ma to wyglądać tak, powstała mi taka ścieżka a przed nią poletko sesleri sadleriana. Głupio to wygląda ale ta ścieżka taka podręczna Na razie tak zostanie, sesleria trochę się wzmocni to przesadzę
Takie wlasnie duze liscie maja moje doorenbos long trunk...wielkie, ciemnozielone i błyszczące. Po tym wlasnie sie odrózniaja od innych gatunków brzóz. Wracam nadrobic zaleglosci u Ciebie
A doczytalam , ze brzozy wyladowaly u sąsiada. Bedziemy podglądać
Pozdrawiam z drogi z Jeleniej Gory, wali grad i 3,5 stopnia....
A tymczasem czwartkowe pierwsze koszenie synchroniczne w wykonaniu moich chłopaków
I moja pyszczucha przy Elizabeth,której większości kwiatów niestety przymarzło
Dana to organizuje nasz klub ogrodnika w tym roku jest tylko jedna taka gielda. Kazdy cos przynosi i bierze co potrzebuje. Oprocz rosin sa jeszcze ksiazki ogrodowe i narzedzia. Kilka wiankow widzialam i doniczek.
co ja tu za trawke przytachalam?? widzialam ja u kogos ale nie moge w pamieci zlokalizowac