Skąd ja to znam, wszystko otynkować żeby było ładnie
Tak myślał murarz , który pracował przy moim domu. Myślałam, że go uduszę...
Chciał mi zarzucić tą ścianę w już nie moim ...domu
Cześć Reniu ciesze się że wpadłaś ostatnio dużo pracowalam i mam mało czasu
Mam tą sama hostę u mnie ogród nie zrobiony czekam aż miną mrozy szczególnie nocne, magnolii superba kwiaty mi zmroziło a tak ładnie kwitła
postaram sie teraz częściej wpadać pozdrawiam
Dzisiaj był pracowity dzień i nawet jak na zawołanie pogoda się poprawiła. Szykowaliśmy materiały, wybierali kształt rabaty, przymiarka oczka i do dzieła
Gosiak a tak chętnie bym się z Wami zobaczyła dzisiaj na Odeerze były targi i jutro jeszcze są chyba jeszcze pojadę co nieco dokupić szczególnie u Dąbrowskich, którzy lubią ludzi od nas jak będziecie jechać do Kubusiowa to pisz lub dzwoń pozdrawiam wszystkich
już tegoroczne rodki
Mam takie, po tej co na zdjęciu pnie się winobluszcz, a pozostałe dwie... cóż jedna się posypała, a druga lekko uszkodzona( przynajmniej wyglądają jeszcze starzej)
Zdjęcie zaraz usunę
Dla Radzia moja zpatynowana koneweczka czeka na obradzenie
Przy okazji zrobiłam fotkę patyczkom hortensji .Mają miesiąc.Wszystkie patyczki żywe z listkami.
Gosiu dokładnie tak
Jak wszystko wyrównam i uznam, że jest ok jeszcze zasypię ścieżki żeby je unieruchomić, a potem maślanka i czekam aż się zestarzeje i spatynuje
Wiecie może gdzie kupić tanio takie zwieńczenia betonowe do słupków?
moja jest mała ..bo kupiłam w zeszłym roku dośc późno u Koniora..i jakos wyjatkowo tanio ...bo juz po sezonie i bez kwiatów ......teraz raptem było może 4 pąki kwiatowe...dwa spadły czarne i 2 sie jeszcze trzymaja ale nie rokują bo jakoś czarnawe sa a powinny jednak miec kolor zielony....musi sie wzmocnić.
moja magnolia gwieździsta w zeszłym roku chorowała tez przez susze i nornice i kwitła 1 kwiatkiem ....zadbalam o nią wzmocniła sie to w tym roku dala ładny pokaz ...tak więc w Genie i jej atrakcyjność szczerze wierzę