Muszą wyjść Ale stwierdziłem, ze na zewnątrz girland robić nie będę Będą tylko lampki - a tuje nie będą miały konkurencji Na razie dobranoc - jutro łiiikendzik
Szczerze to wiem - i tutaj też o tym była mowa, że lilie sadzi się też wiosną. Więc może je po prostu przechowaj i wysadź za te...4-5 miesięcy Albo z tymi donicami pomysł też jest dobry
Danusiu - ale ja widzę - i to dla mnie ważniejsze W sobotę biorę za szczoteczkę do zębów i podobno papka z sody oczyszczonej ma pomóc, bo jednak chropowaty ten piaskowiec strasznie i gdzieniegdzie już całkowicie czarny
Z firankami rozumiem - też nie zrezygnuję - bo jakbym zapomniał co jadłem wczoraj na obiad to mogę się śmiało spytać mojej sąsiadki co to było
Mamy też z jednej strony ciekawskich sąsiadów Tak, firanki trochę zasłaniają, ale żeby wieczorem nie było nas widać, muszę pomyśleć o jakiś żaluzjach jeszcze
U mnie w każdym oknie rolety już daaawno zamontowane
Sebek wieszaj girlandy i foć bo doczekać się nie możemy!!!
Przecież już adwent to ozdoby mogą wisieć
A u nas śniegu 1 cm, oddaj trochę bo jak mrozy przyjdą to mi szkody w ogrodzie wyrządzą!
Eeee, dwoma flaszkami, już moje oczy widziały te flaszki whisky, a to perfumy...no ciekawe jakie zapachy
hehehehe głodnemu chleb na myśli
Dobre
zapach to CUBA - są tanie, a ładnie pachną - oczywiście twierdzę tak na podstawie opinii innych - żeby nie było
I chyba jestem nienormalny.....e nie chyba...na pewno mam nierówno pod sufitem Zrobiłem girlandę z jodły na kominek Już wisi Razem z lampkami W sobotę mam nadzieję również dostanę wenę i zrobię na zewnątrz Chociaż sam nie wiem czy będzie się mi chciało robić .... 8 metrów tego jest do zrobienia
Cały czas mam wrażenie, że piątek dzisiaj....głodnemu chleb na myśli
Śniegu? Tyyyyyyyle na**ało Co najmniej 10 cm leży - dzisiaj przy powrocie do domu ciemno, ślisko, droga biała od śniegu i jeszcze tak sypie, że nic widać nie było - jak tak dalej pójdzie moje auto niedługo stanie się jeżdżącą kapliczką...... Kiedyś tam fotki porobię - w sobotę biorę się za wieszanie ozdób świątecznych na zewnątrz - tylko muszę wreszcie te girlandy zrobić Ale przynajmniej remont już się kończy - właściwie jeszcze tylko detale
Serdecznie Was pozdrawiam
Dzisiaj ma w nocy mocno dosypać .... Wszysko przed nami Wieniec superaśny pozdrawiam Mikołajkowo !!!
Nom Albo nie.....dwa lata temu kupiłem w kwiaciarni żółte, w tym roku od hodowcy te niebieskie kupiłem Ale po tej samej cenie W przyszłym roku też u nich kupię - a raczej za kilka dni - ale po poinsecję
Mam zgryza - wieszać już wianki na zewnątrz czy nie? No bo jakby mnie miały cieszyć do 21.12 to niech chociaż tyle wiszą
A tak w ogóle to pozdrawiam mikołajkowo Mam nadzieję, że grzeczni byliście Ja chyba tak, bo przyszedł do mnie z dwoma flaszkami.....