Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 08:14, 07 gru 2012

Sebek napisał(a)

Ojej - ale tu poważne decyzje do podjęcia

Z firankami rozumiem - też nie zrezygnuję - bo jakbym zapomniał co jadłem wczoraj na obiad to mogę się śmiało spytać mojej sąsiadki co to było

Mamy też z jednej strony ciekawskich sąsiadów Tak, firanki trochę zasłaniają, ale żeby wieczorem nie było nas widać, muszę pomyśleć o jakiś żaluzjach jeszcze

U mnie w każdym oknie rolety już daaawno zamontowane

Masz ciekawskich? U mnie tylko z jednej strony podglądają. U mnie to musi iść powoli, dopiero zaczynamy urządzać dom. Świeżoki jesteśmy
Enya73 08:59, 07 gru 2012

Ho, ho, ho.... U kogoś Mikołajów, jak w centrum handlowym przed świętami

Pozdrowienia serdecznie Kasiu! Miłego weekendu
Kindzia 09:48, 07 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Ho, ho, ho.... U kogoś Mikołajów, jak w centrum handlowym przed świętami

Pozdrowienia serdecznie Kasiu! Miłego weekendu

A tak obrodziło mi, bo grzeczna cały rok byłam

Miłego Enya
Kindzia 09:52, 07 gru 2012

Dzwoniłam teraz do Pisarzowic za świerkiem świąteczno - gruntowym. Hoopsi nie ma teraz Zostaje mi tylko świerk kłujący. I tak na przyszłość dla zainteresowanych : Pudełek nie ma takich choinek, nie zajmuje się tym. Tylko Pudełko i Kubiczek mi zostaje. Mam nadzieję, że coś wybierzemy

Dzisiaj szybciej pojedziemy, jeszcze czeka nas spotkanie z jedną firmą w sprawie bruku.
Od tego pierwszego jeszcze wyceny nie ma...

Miłego weekendu
Milka 10:58, 07 gru 2012

U ciebie weekend bogaty w program, oby wszystkie punkty udało się zrealizować..miłego pobytu
Urszulla 11:25, 07 gru 2012

To napisz jaka cena i wysokość za drzewko. Za rok ....wcześniej pomyślę i kupię w donicy drzewko i zadołuję przed tarasem na zimę, a wiosną będę wysadzać koło ogrodzenia........chyba że stałą aranżację mieć będę.....ale nie sądzę że to tak szybko nastąpi.
JulkAd 14:10, 08 gru 2012

Kasiu ja u Ciebie, a Ty jak zwykle weekendowo "wyjechana" jesteś...Mikołajów u Ciebie na kopy mozna liczyć...czy aby coś przynieśli?...pozdrowienia zostawiam chociaż Cię dzisiaj nie ma
monteverde 00:39, 09 gru 2012

Pozdrawiam Kindziu
Kindzia 20:21, 09 gru 2012

irena_milek napisał(a)
U ciebie weekend bogaty w program, oby wszystkie punkty udało się zrealizować..miłego pobytu

Niestety nie dało się Cały czas w dzień bardzo mroźno, okna od zewnątrz nie umyte. Jeden facet od kostki był w piątek, ale obleciał szybciutko, powiedział cenę za metr i mróz go wygonił. Drugi miał przyjechać w sobotę rano, ale jak zobaczył - 16 st., to zadzwonił, że nie ma sensu, czekamy na bardziej sprzyjającą temperaturę. Czyli nic nie wiem.
Kindzia 20:28, 09 gru 2012

Urszulla napisał(a)
To napisz jaka cena i wysokość za drzewko. Za rok ....wcześniej pomyślę i kupię w donicy drzewko i zadołuję przed tarasem na zimę, a wiosną będę wysadzać koło ogrodzenia........chyba że stałą aranżację mieć będę.....ale nie sądzę że to tak szybko nastąpi.

Kupiliśmy świerki kłujące srebrne. U Pudełka. U Kubiczka nie było żadnego srebrnego. W ogóle ciężko było szukać, bo gałązki wszystkich były srebrne Musieliśmy ręką ściągać szron, żeby zobaczyć czy zielone, czy mniej zielone, a bardziej szarawe. Tak u Kubiczka wyglądało

Nawet nie znam cen u niego.
A tak u Pudełka. Zresztą najbardziej lubię tam zaglądać