Pomocnicy byli bardzo dokładni . Wypielili wszystkie siewki. No, ale nie stałam nad nimi i nie mówiłam co ewentualnie może zostać. Przy okazji widać że na tyłach rośnie mi sąsiedztwo.
tak sobie dumam, jakby zrobic takie kawalki tortu i w przedszkolu na urodziny klasc dziecku na stoliku tyle kwalkow ile ma lat hmmm
tylko zrobic nie mam czasu. Chociaz moze w pracy znajde chwile i troche gipsu hmmm
Powiem Ci, że ten płotek cały czas mnie urzeka. Jak będzie miał już ostateczny kształt (lada chwila będzie korekta) to posadzę przy nim różne powojniki aby bujnie się z niego wylewało, przewieszało i zachwycało
O, to faktycznie w maju i śnieg jeszcze.Ja bez takich wariacji.Słońce i chmury miałam .
I zimno, powietrze mroźne.A co to będzie po tej nocy ??
Dziękuję z miłe słowa.Buziaczki odwzajemniam
ciemiężyca- jeszcze mi nie kwitła , mam ją 3 rok, to może w tym roku
( jak nie zmarznie)
Pięknie ogród wygląda Kolekcja Twoich tulipanów jest imponująca
Moje czerwone miały mieć taki kolor jak te na zdjęciu, na 30 tylko 1 był taki...
Ładne rośliny kupiłaś, dorodne i zdrowe
to prawda,Zimnica straszna.
U mnie śniegu nie było.Ale powietrze mroźne . brrr.
Ok, dwa razy pisałam ten przepis,Jeden gdzieś gotowy wyleciał.
Magnolia Ann .Wszystkie Anie są ładne
Pogoda dzisiaj była dziwna,,Słońca było sporo .Ale co z tego .Ale temperatura niska.Zimno, wiatr mroźny, brrr!
June jest z jedną z moich ulibienic. Będziesz z niej bardzo zadowolona
Hostki piękne- czy jeszcze taki widok zobaczę jak zajadę na działkę ?
Hostki piękne- czy jeszcze taki widok zobaczę jak zajadę na dzialke ?
Halycon tez jest cudna.Potem staje się niebieska
ostatnie tulipany
biale i czarne z hortkowej rabatki. Te ostatnie dostalam od Irenki i nie wiedzielam gdzie wsadzic i wcisnelam na skalniak, super tam pasuje wyglada z daleka jak roza jeszcze jakies maluchy kolo niego sie czaja wiec bedzie dalej przedstawienie