Najpierw musimy to wszystko oczyścić , wykarczować, tam nie ma normalnej działki, tylko krzaki i drzewa .ale ważne ,za za naszą działka( i tak t tam ze 3 m szerokości obrabialiśmy z zielska i trochę drzewek , krzewów owocowych i ogrodu nasadziliśmy na dziko od iluś lat.Inaczej zielsko i tak było w siatce.A tak było jakiś czas niczyje, potem ktoś kupił,nie wiedzieliśmy kto, nikt nie przyjeżdżał( ulokował pieniądze ) i teraz po rożnych próbach jest nasze inni sąsiedzi tez za siatkami ogrody sobie porobili.A jeden za nami tez od niego kupił 1 działkę wcześniej od nas o 2 miesiące .I teraz karczuje .
Też myślałam,że będzie trochę miejsca na więcej host, tylko trzba trochę cienia.Zobaczymy jak to nam wyjdzie.
Sad a raczej powiększenie planujemy .
Też tak uważam,że taka duża firma jak oczarjk.pl-nie powinna kraść czyiś zdjęć.!!!
cóż napisałam, i czekam już kolejny dzień na odp.A mieli sami odwonić, Żal. Normalnie, co to za firma??!!!!!
coraz sprawdzam zdjęć nie usunęli !!Dalej bazują na moich :
Dlaczego nie idziesz do prawnika wyspecjalizowanego w prawie medialnym? Robisz fotkę strony internetowej, która bezprawnie zamieściła Twoje zdjęcia - dokumentacja foto jest ważna, żeby firma nie mogła się niczego wyprzeć. Krótka wizyta u prawnika i jesteś bogatsza o parę setek złotych. Myślę, że w Pl jest podobnie jak w Niemczech. Tutaj fotografowie "cieszą się" prawie, że ktoś wykorzystuje bezprawnie ich zdjęcia No chyba że w Pl jest inaczej.
To smutne,że nawet firmy trudniące się sprzedaż roślin , czerpią z tego korzyści,Nawet zdjęć nie kupią tylko samowolnie kradną.!!I taka duża jak - oczarjk.pl i będę to podkreślać!!
cóz na razie będę podpisywać, to już jest znak,że jest to czyjeś zdjęcie.A znaku wodnego, może kiedyś się nauczę. Teraz nie ma na to czasu
No,widzisz,są też uczciwi ludzie,i kontaktują sie i odkopują zdjęcie .Przecież i tak z tego czerpią zyski
A ja cieszę si z tego powstającego grila.
Do tej pory u sąsiada wędziliśmy , przez parę lat..T
eraz będzie niezależnie, u siebie w końcu Wiosna w końcu przyjdzie
kolorki nasze dziwnej wiosny
Aniu wędzarnia powstaje pełną parą
Ogród pięknie kwitnie. W Lublinie dziś pogoda w kratkę grad ze słońcem na zmianę. Tęcza pojawiła się na konie dnia, na chwilę. Oby mrozów już nie było. Warzywa trzeba siać !
aŻ DZIW,ŻE TAKA FIRMA Oczarjk, POSTĘPUJE Z LUDŹMI LEKCEWAŻĄCO !!!!!
Próbuje z nimi jakoś normalnie uczciwie tą sprawę załatwić.
A oni już nie ODPOWIADAJĄ, NIE ODBIERAJĄ MOICH TELEFONÓW. A MOJE ZDJĘCIA DALEJ NA ICH STRONACH SĄ.
CO TO ZA LUDZIE!!! Bbrrr!!
Z budujacej się wędzarni I ja się cieszę. W końcu będziemy wedzic u siebie a nie gamiac po sąsiadach.
I mnie wczoraj też pigida6 była dziwna,zimno.Dziś W końcu słońce I cieplej. Ja też mam dużo do siania.