Pytaliście o bankomat , na pewno po drodze z Wrocławia w chyba w okolicach Lagiewnik , po prawnej stronie w jets Biedronka a przy niej bankomat. Podróże chyba są dwie Biedronki, wiec będzie gdzie kasy wybrac. Jesli dobrze kojarze na takim wielkim Orlenie za Wroclawiem ok 15-20 min tez jest bankomat, w Niemczy tez na pewno znajdziecie
Ewo wielka szkoda
Jak ktoś potrzebuje kasę to trzeba wybrac w większym mieście, gdzieś kojarze po drodze przy glownej drodze z Wrocławia do Niemczy. Musze sorawdzić na GPS?mdam zna
Z bladych róz polecam THe Alnwick Rose - jest bardzo podobna kształtem do Queen ale kwiaty ma ciut brzoskwiniowe. Cudowna jest też Alan Titchmarsch i Brother Cadfael. U mnei jednak słabo kwitna ale jak zakwitna to wzdycham.
Irenko w Wojsławicach zbiera sie mega ekipa
Trzymaj sie kurczowo jogi, wyjdzie Ci to na zdrowie. Po miesiacu systematycznych ćwiczen puściło mi napiecie w pelcach i powrócił dobry nastrój, zmniejszyły sie bóle głowy., ale ćiwczę 3 razy w tygodniu.
Bardzo dziekuje za takie miłe słowa. Bogdziu czy Ty wiesz, ze moje rh (5 szt) całkiem w dobrej formie dotrwało do jesieni. Jest szansa, ze wiosna coś zakwitnie Ale chyba najbardziej kocham azalie japońskie, rosna u mnie jak goopie wcale im glina nie przeszkadza co mnie bardzo dziwi
Oliwka tak ogród dojrzał. Teraz rewolucje w nim rażą, bo robia sie dziury
Za rok trzeba będzie wszystko odmładzac..... Ciecia będzie znow tyle, ze juz mi słabo Na szczęscie zima jest po to, aby ogrodnika zapomniał o trudach sezonu i z impetem wkroczył wiosna do ogrodu
Kasiu polecam oryginalne Austinki u Beaty Kaczergis na Bielanach. Wrzuć w google - znajdziesz adres. Możesz zadzownic i się dowiedzieć co maja aktualnie lub zamowic na wiosnę