Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Madzenka 22:20, 22 wrz 2016

Kaśka jak ja nie lubię bonusów.... Trzymaj się kobieto, widzimybsie w niedzielę, będzie cieplo, radośnie i słonecznie
kasja83 09:06, 23 wrz 2016

Mixtoorka napisał(a)
Ehhh zbieraj się do obsypania korą tarasu- chętnie popatrzymy Te bonusy to są jednak najlepsze- zawsze psuje się coś w najmniej odpowiednim momencie.

Żebyś wiedziała...a miałam zaliczkować kuchnię...grrrr

Jest plan na sobotę-zająć się tarasem plus polowanie na pralkę (narazie chodzę z koszem do mamy-żenua
kasja83 09:07, 23 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Kaśka jak ja nie lubię bonusów.... Trzymaj się kobieto, widzimybsie w niedzielę, będzie cieplo, radośnie i słonecznie

Tego się trzymamPewnie jak będę dojeżdzać, a byłoby bardzo blisko 11-to będę dzwonić.
Zana 09:13, 23 wrz 2016

Ja z bonusów mam płytę grzewczą do kupienia. Ale sama sobie taki bonus sprawiłam, bo w pewnej nieco nerwowej sytuacji domowej tak walnęłam garem akurat w płytę (no bo w coś trzeba było walnąć), że ślag ją prawie trafił. Jeszcze rzeje, ale... Dobrze, że gotowaniem eM się w chałupie zajmuje, więc póki nie jęczy to kupowanie w stanie zawieszenia. W każdym razie zapowiedział, że za nową płytę ja płacę
kasja83 09:15, 23 wrz 2016

Zana napisał(a)
Ja z bonusów mam płytę grzewczą do kupienia. Ale sama sobie taki bonus sprawiłam, bo w pewnej nieco nerwowej sytuacji domowej tak walnęłam garem akurat w płytę (no bo w coś trzeba było walnąć), że ślag ją prawie trafił. Jeszcze rzeje, ale... Dobrze, że gotowaniem eM się w chałupie zajmuje, więc póki nie jęczy to kupowanie w stanie zawieszenia. W każdym razie zapowiedział, że za nową płytę ja płacę

To jest kochana pułapka szuflad samodomykających-jak człowiek wkurzony to nie ma czym trzasnąć
Zana 09:18, 23 wrz 2016

O widzisz, faktycznie. Aczkolwiek moje wkurzenie na tyle wysoki poziom wówczas osiągnęło, że szuflada to za mało. I tak resztkami rozsądku, który nagle jakoś się tam w chwili wysokiego stopnia zagrożenia włączył, nie walnęłam w środek tej płyty, tylko na rogu
kasja83 09:20, 23 wrz 2016

Zana napisał(a)
O widzisz, faktycznie. Aczkolwiek moje wkurzenie na tyle wysoki poziom wówczas osiągnęło, że szuflada to za mało. I tak resztkami rozsądku, który nagle jakoś się tam w chwili wysokiego stopnia zagrożenia włączył, nie walnęłam w środek tej płyty, tylko na rogu

Ja jak chodzę wkurzona-to drzwiami trzaskam-a raptus jestem okropny-to tynk już nie raz leciał
Kawa 09:31, 23 wrz 2016

a co wy takie nerwowe co ?
ja jak sie wkurzę co zdarza mis ie naprawdę rzadko bo ja niespotykanie spokojny człowiek jestem to wychodzę i sypię wiązanki hehe zazwyczaj to pomaga
Sebek 09:36, 23 wrz 2016

Nie gadaj o bonusach... Gdybym juz nie wykupił części wywczasow na marzec to bym do dooopy pojechał po otrzymanych wiadomościach w tym tygodniu....

Ja się oduczylem być raptusem, aż dziwne ze się mi udało
kasja83 09:54, 23 wrz 2016

Kawa napisał(a)
a co wy takie nerwowe co ?
ja jak sie wkurzę co zdarza mis ie naprawdę rzadko bo ja niespotykanie spokojny człowiek jestem to wychodzę i sypię wiązanki hehe zazwyczaj to pomaga

A taką konstrukcję psychiczną mam.Podejrzewam, że będę żyć 50 lat krócej niż mój mąż, który jest oazą spokoju. Ja jestem taki typowy chomik-biegacz