Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Na Łowieckiej 19:52, 03 maj 2017

Do góry
inag napisał(a)

Pamiętam! Męczyłam ją o tą rabatę Właśnie pod jej wpływem podjęłam decyzję, ze chcę to samo. Zaraz poczytam o tych odmianach.
Hameln aż tak bardzo się nie pokłada ale na pewno trochę by wylegiwała na trawnik. U mnie na tym murku wygląda tak - To z zeszłego roku kiedy nie była jeszcze nawet w połowie swojej wielkości

Czyli Ty zrezygnowałabyś z tej molinii tam? Chodzi mi po głowie Twój pomysł z powtórzeniem seslerii...

Ilonko
Z jakiego okresu jest to zdjęcie? Wkurza mnie, że rozplenice tak długo ruszają ...
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 17:46, 03 maj 2017

Do góry
Fajne masz te fioletowe tulipany
Szmaragdowy Zakątek 17:41, 03 maj 2017

Do góry
Gosiek33 – Gosiu, wspólne zakupy, wspaniałe towarzystwo i niezliczone ilości śmiechu - to jest to co lubimy najbardziej na tych naszych ogrodowiskowych „wypadach”

ewa004 – majowo macham grabkami

Krys – Małgosia już przekazała ci tą radosną wiadomość. Cena z kosmosu!!!

Margarete – no trochę (!!!) drogo. Za 2 – 3 lata pewnie będzie tańsza. Albo poczekamy albo sponsora trzeba szukać.

AnkaK – ha ha …dobre. Też muszę mojemu dziecku pokazać jaką Laurkę powinien mamusi sprezentować.

rozark – Reniu, szkoda, że cię nie było. W sobotę Kasia zaprasza na 14ºº

Krys – Krysiu, poczekamy razem. W oczekiwaniu na Laurę już upatrzyłam sobie krzaczek Genie.

Robertop – dzięki Robert za fotki. Fajnie, że mogliśmy się spotkać i razem pobuszować w roślinkach.

ren133 – już lecę oglądać.
Ogród z uśmiechem 14:09, 03 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Pozdrawiam Jolu

Caluski Reniu
Kiedyś będzie kolorowo... 13:21, 03 maj 2017

Do góry
Zapoznałam sie z wątkiem ... zajrzę na spokojnie wieczorkiem ... na pewno powinnaś zadbać, tak jak radzi Szefowa, o zwarty jednolity zywopłot ... taki jak teraz jest razi ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:12, 03 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Asia
I co zamawiasz?
Sadzonki niczego sobie ... jak ciężko znaleźć to cóż zrobić? Przyglądam sie tej macrze i taka podobna jest do mojej nn ... choć już myślalam, ze moja to Nicolas ...

Zamówiłam dzisiaj ,co prawda nie tyle ile bym chciała ale może da się coś podzielić. Ostatnio wszystko dzielę i już miejsca nie ma na sadzenie,wszędzie tylko sadzonki
Może do końca tygodnia przyjdą.
Ogród bacowej 13:08, 03 maj 2017

Do góry
Ewa
Nie za wiele jest w necie o tej pompie strumieniowej ... chyba, że ja nie umiem tego znależć ... u kogo widziałaś tą co mi wysłałaś?
Gdzie takiej szukać? jaka to firma?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:05, 03 maj 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Renia ,znalazłam tu hakone.

Asia
I co zamawiasz?
Sadzonki niczego sobie ... jak ciężko znaleźć to cóż zrobić? Przyglądam sie tej macrze i taka podobna jest do mojej nn ... choć już myślalam, ze moja to Nicolas ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:03, 03 maj 2017

Do góry
jolanka napisał(a)
Wycieczki zazdroszczę, jest co oglądać Zastanawiam się zawsze ile osób tam pracuje i ile czasu poświęcają na posadzenie takiej ilości cebul Efekt jest niewiarygodny

To prawda efekt nieziemski!!! ... i to wszystko dla dwóch miesięcy w roku
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 13:02, 03 maj 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
pewnienktorys rok tak alej wali drzewo jest już silnie ukorzenienie to bym się nie zdziwiła gdyby wcale tak wiele nie trzeba było. Temat intensywnych odrostów wałkowany był gdy trwała mnie dyskusja jakie drzewa najlepsze

O odrostach nie pamiętam ... no cóż trzeba je ciachać ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:22, 03 maj 2017

Do góry
babka napisał(a)
Faktycznie Śś ma jeden pień ale też nisko się rozkrzewia prawda? Efekt jest taki jakby było to drzewo wielopniowe.
A właśnie- jak to jest z tymi odrostami, wypuszczają od korzenia ?

Wypuszczają od korzenia ... ja oczywiście to wszystko ciacham ... no bo już mam wielopniową
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:19, 03 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Moje też wypuszczają odrosty ... no ale zanim z odrostów powstanie drzewo wielopniowe to jednak sporo czasu musi upłynąć ...
pewnienktorys rok tak alej wali drzewo jest już silnie ukorzenienie to bym się nie zdziwiła gdyby wcale tak wiele nie trzeba było. Temat intensywnych odrostów wałkowany był gdy trwała mnie dyskusja jakie drzewa najlepsze
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:17, 03 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Reniu oglądałam Twoje foty tulipanów chyba z 5 razy już dzisiaj

Angela Ślicznie tam jest!!! Byłabyś wniebowzięta ... cuuuuudownie .... bajecznie ... i ta zieloniutka trawka i elementy wodne ... i jest gdzie siąść napić się kawki czy coś przekąsić ... najlepiej przeznaczyć cały dzien na spokojne zwiedzanie
Typografia ogrodu 09:17, 03 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Moje tez na takim etapie ... teraz będą już tylko piękniejsze ... najbardziej lubię je takie tuż przed kwitnięciem i z zielonymi listkami ... swoje będę jeszcze przycinała ... jak myślisz kiedy najlepiej ciachnąć?
ja lubie zielone. Choc kwiaty tez majaburok. Sprawdzałam w korespondencji z Marta i pisała kiedyś by ciąć wczesna wiosna czyli pewnie tak jak owocowe
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:15, 03 maj 2017

Do góry
AgataP napisał(a)
Ja zdjęcia widziałam już rano na telefonie - bossskie... udało sie zobaczyć więcej z miasta ?
Tulipanogród też kiedyś zaliczę

Więcej w sensie poza Dzielnicą Czerwonych Latarni? No pewnie ... nawet udało mi się zaciągnąć eMa do Van Gogha a dzieciom spodobało sie w muzeum figur woskowych ... ogólnie sporo spacerowaliśmy i zaliczyliśmy zwiedzanie statkiem ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:11, 03 maj 2017

Do góry
Margarete napisał(a)
Byłam, widziałam twoje fotograficzne wspomnienia z wyprawy do tulipnowego raju....
Bosssssskie widoki...
Buziaki!

Raj na ziemi Małgosiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:11, 03 maj 2017

Do góry
beata_m napisał(a)
niesamowite zdjęcia ... morza tulipanów ... cudna wycieczka macham ciepło

Beatko było wspaniale!!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:10, 03 maj 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
Lecę poczytać relację z Keukenhoff

I jak?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:09, 03 maj 2017

Do góry
KLAUDIA napisał(a)
Witam ponownie Renatko,czy mogłabym mieć prośbę(wiem,że każdy ma swoje na głowie),ale czy mogłabyś mi doradzić jak Ty byś urządziła ta moje miejsca. Poprawiłam obrzeż i kamień.
Dziękuję za każdą sugestie,słucham się rad mądrzejszych

Klaudio Zajrzę za chwilkę do Ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies