Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 09:22, 03 maj 2017

babka napisał(a)
Faktycznie Śś ma jeden pień ale też nisko się rozkrzewia prawda? Efekt jest taki jakby było to drzewo wielopniowe.
A właśnie- jak to jest z tymi odrostami, wypuszczają od korzenia ?

Wypuszczają od korzenia ... ja oczywiście to wszystko ciacham ... no bo już mam wielopniową
jolanka 09:38, 03 maj 2017

Wycieczki zazdroszczę, jest co oglądać Zastanawiam się zawsze ile osób tam pracuje i ile czasu poświęcają na posadzenie takiej ilości cebul Efekt jest niewiarygodny
Margerytka40 11:03, 03 maj 2017

Renia ,znalazłam tu hakone.
ren133 13:02, 03 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
pewnienktorys rok tak alej wali drzewo jest już silnie ukorzenienie to bym się nie zdziwiła gdyby wcale tak wiele nie trzeba było. Temat intensywnych odrostów wałkowany był gdy trwała mnie dyskusja jakie drzewa najlepsze

O odrostach nie pamiętam ... no cóż trzeba je ciachać ...
ren133 13:03, 03 maj 2017

jolanka napisał(a)
Wycieczki zazdroszczę, jest co oglądać Zastanawiam się zawsze ile osób tam pracuje i ile czasu poświęcają na posadzenie takiej ilości cebul Efekt jest niewiarygodny

To prawda efekt nieziemski!!! ... i to wszystko dla dwóch miesięcy w roku
ren133 13:05, 03 maj 2017

Margerytka40 napisał(a)
Renia ,znalazłam tu hakone.

Asia
I co zamawiasz?
Sadzonki niczego sobie ... jak ciężko znaleźć to cóż zrobić? Przyglądam sie tej macrze i taka podobna jest do mojej nn ... choć już myślalam, ze moja to Nicolas ...
Margerytka40 13:12, 03 maj 2017

ren133 napisał(a)

Asia
I co zamawiasz?
Sadzonki niczego sobie ... jak ciężko znaleźć to cóż zrobić? Przyglądam sie tej macrze i taka podobna jest do mojej nn ... choć już myślalam, ze moja to Nicolas ...

Zamówiłam dzisiaj ,co prawda nie tyle ile bym chciała ale może da się coś podzielić. Ostatnio wszystko dzielę i już miejsca nie ma na sadzenie,wszędzie tylko sadzonki
Może do końca tygodnia przyjdą.
AngelikaX 13:30, 03 maj 2017

Asia daj cynka jakie sadzonki przyjdą duże

Renia pewnie bym tam padłą od zachwytów a pragnę wspomnieć, że u Ciebie coś dawno fotek nie było - znaczy Twojego ogrodu
Margerytka40 13:54, 03 maj 2017

AngelikaX napisał(a)
Asia daj cynka jakie sadzonki przyjdą duże

Renia pewnie bym tam padłą od zachwytów a pragnę wspomnieć, że u Ciebie coś dawno fotek nie było - znaczy Twojego ogrodu

Jak przyjdą wstawię fotki. Tak się ucieszyłam,że je znalazłam,że wszystko mi było jedno jakie duże. Strasznie trudno wyczaić tę zwykłą hakowe,ciekawe dlaczego.
Sebek 14:58, 03 maj 2017

Tą zieloną miała Finka Ale też dajcie cynk jakie przyszły