Mam odmianę aurescens - jest na prawdę bezproblemowa Tylko czy nie lepiej byłoby posadzić np. 5 Smaragdów, 5 Aurescens - żeby utworzyć takie ekrany, bo sadzone na przemian nie wiem czy będą wyglądać dobrze...
Doniczki na ziemi: najpierw nimi okrywałam cukinie jak były przymrozki, potem na nich robiłam tunel dla cukini jak w dalszym ciągu były przymrozki (konstrukcja), potem na nich opierały się cukinie, a teraz wyznaczają miejsce czekające na coś w (dalekiej) przyszłości.
A wiszące na kijkach - nie mają chyba zastosowania, może pokazują teren jagodnika otoczony różą?
Obwódki będą zagęszczane przez dosadzanie.
Ten zakątek jest młody (nie ma roku) i trwają przy nim prace - byle do wiosny. On jest taki nieskończony. Ale co jest skończone w moim ogrodzie?
To pytanie chyba zadaje sobie każdy A odpowiedzią jest chyba : JA - po kilku(nasto)godzinnej pracy w nim - ale jakże satysfakcjonującej
do tych doniczkach na kijkach powkładaj słomę , będą schronieniem zimowych dla skorków i niech dalej tak wiszą
A jak niebo u Ciebie dzisiejszym porankiem? Ładne czy ponure? U mnie czyszczenie stawu Liście na dnie brunatnieją
U mnie dzisiaj cały dzień słoneczko świeci - ale jest zimno ... Za to ekipa się wyniosła - ręce mi odpadają od sprzątania po nich....
Idę do Ciebie zobaczyć czy je wyłowiliście
Juziu_G, fajnie, że zaglądasz. Zaciekawiłaś mnie tymi workami-muszę doczytać u Ciebie o co chodziło.
Nie warto się męczyć przedzieraniem przez mój nudny wątek
W czarnych workach miałam zebraną korę z rabaty i jakoś mi te worki na zdjęcie wlazły.
Zapewniłam tylko, że to nie trupy, ale Sebek mi chyba nie uwierzył
Najważniejsze,żeby Policja uwierzyła,że to była tylko kora