Zaglądam i podziwiam wiosenną odsłonę ogrodu - magnolie masz wyjątkowo piękne
Serduszka bezpieczna Moja gwiazdka zakwitła a jak Twoja już wilgachna, nie dać jej uroku Ale mało foci.... Jeszcze wołam!
zawsze tu na magnolie wpadam Teraz dojrzałam do tego,że gdybym miała sobie wybrać jeszcze raz magnolie to wybrałabym gwiażdzistą albo inną taką odmianę z takimi rozcapierzonymi płatkami kwiatuszków bardziej niż z takimi tulipankowymi;bo u mnie jak coś to zmieści sie tylko jednaI koniecznie taka musiałaby być do 3 -4 metrów,nie większa. Więc jednak nie żałuję,że wielgachną tą,którą miałam oddałam niani;i za duża by u mnie była i kwiaty tulip-like a nie rozcapierzone U Ciebie za to mogę się porozkoszowac widokiem kilku odmianI tych gwiażdzistych i z "tulipankowymi"kwiatami
Magnoliowe fotki bajkowe!
ty masz najwięcej klonów u siebie ...i widzę ze u Kasi z górki czerwona pochodnia cie zaskoczyła a jaki na złoto przebarwiajacy sie byś poleciła ...najlepiej kolumnowy i nie gigant...bo jakos boje sie sadzić gigantyczne drzewa
kwietna wiosna u Ciebie
Ślinię się przy magnoliach Ładna ta Rustica Rubrum, jest w sprzedazy, ale miejsca juz nie ma
Kwiaty magnolii jak sztuczne - cudne masz
Mgnoliowy szał u Ciebie, śliczne masz odmiany. Oby pogoda im dopisała !
Dziś pogoda nie pozwalała się wziąć za pracę w ogrodzie więc podłubałam w domu zrobiłam dwa wianki zdjęcia z telefonu więc jakość nie powala powiem szczerze,że mam ochotę na więcej takiej pracy muszę tylko dokupić wianków styropianowych i plecionych.
No trochę blisko sadziłam z myślą rozrostu na jedną stronę... obym nie żałowała A tu wstępna przymiarka, czy tak poprowadzić rabatę.... z prawej głębiej wcięta czy płycej? Widać mojego małego ogrodnika, co mi tylko ziemię z miejsca na miejsce przenosi i rwie co wpadnie w ręce czy tak lepiej