Piękna ta wisienka
Ja teraz skupiałam się na zagospodarowaniu miejsca pod wielkim drzewami. Kupuję głównie małe kwitnące drzewka i krzewy.
Muszę rozjaśnić krajobraz, więc są głównie biało kwitnące
Lubię wynajdywać takie perełki.
Teść zapowiedział rundę po szkółkach zaraz po świętach. Czyli Kapias, Pudełko, Pudełek i Kubiczek. Może znów trafię jakeś cudo
Masz rację człowiek się przejdzie po kilku ogrodach i lista zachcianek jest coraz dłuższa
czeremch Colorata
Wpadłam na chwilkę, bo czekam na babkę aż dojdzie w piecu.
Potem szykuję koszyk ze święconką.
Czas zacząć święta
Dla wszystkich Zaglądających wszystkiego dobrego na ten nadchodzący czas.
Ja mam go trochę więcej, bo zmykam dziś nad nasze piękne morze i oszczędziłam sobie pieczenia któregoś tam sernika i mazurka.
Stroik i żywe kwiaty jednak są.
Pozdrawiam
Gosiu uwielbiam tą świeżą zieleń w zestawieniu z błękitem nieba. Takie optymistyczne widoki
Takie cudaki w ogrodzie to sama przyjemność, polecam
Piękna jest też wiśnia alba plena
Zaraz zakwitnie, to fotka zeszłoroczna.
Śliwa dziecięca też zaczyna
Tak, czas przebudzenia. Oby to się tyczyło Taty...
Nie mam pojęcia, co czuje, ale wie że jestem obok niego.
Łukasz, a może po prostu zmień nasadzenia. Te tujki przy kostce, moim zdaniem, powodują, że zamykasz ogród i zasłaniasz sobie widok z okna. Jest "duszno", ciężko. Sąsiedzi mają lepszy widok niż Ty, bo tuje niestety rosną
A co do kostki... ta źle nie wygląda, przynajmniej na zdjeciach. Szkoda kasy i czasu na nową. Lepiej pojechać gdzieś z Rodzinką. Ja bym tylko wyrównała kolor i zlikwidowała te ciemniejsze wstawki
Pomyśl, zrobisz jak uważasz
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych, niosących nadzieję i odrodzenie życia,
składam Wam wszystkim i Waszym najbliższym najserdeczniejsze życzenia.
Niech blask Świąt Wielkanocnych rozproszy cienie codziennych trosk i trudów.
Niech nadchodzące Święta wypełnią się rodzinnym ciepłem, wiosennym optymizmem i prawdziwą radością.
Niech przyniosą chwilę zadumy nad tym, co minęło i co nadejdzie... i pozwolą z ufnością patrzeć w przyszłość.