Ana wklej zdjęcie tych liści hortensji i rh pod którą spodziewasz się opuchlaków. Ja nie wiem po czym to poznać że one są. Wiem jak wyglądają opuchlaki ale jak rośliny przez nie podjadane nie. Plisss.
Tak myślę, że musi nam ogród w duszy grać, na nic rady itd
Ładny i akurat tam najlepiej się czuje dr uwielbia to grzebanie
Nie ma ich, oglądałam, tylko ten jeden na te kilkadziesiąt tak ma, więc to coś innego, jeszcze go wykopię, jak miną upały, bo teraz strach, zobaczę co piszczy w korzeniu
tak sobie czytam i myślę, ze każdy ma taki ogród jaki mu się podoba. Lekarz z natury ciągnie do sterylności Ale trzeba przyznać, że warzywnik ładny.
Irenko a na rh nie ma czasami przędziorków?
Pisałam nie raz, jak sie podoba nie trzeba pytać, mozna sadzić, nie mam z tym problemu
Ja mam wrażenie, ze z nimi zawsze jesteśmy na straconej pozycji ot mus się przyzwyczaić. Co prawda nie widziałam ostatnio żadnego gada ale mam wzorki na rh i liściach hortensji, znaczy się są... zrobiłam oprysk przed wczoraj calypso. Ile byśmy z nimi nie walczyli i tak nie damy rady ich wybić gdy sąsiedzi nie będą działać w tym kierunku. Możemy je tylko ograniczyć
ale masz rację ...fotogeniczne ujęciecia Kasia w ogrodzie zrobiła bardziej ostre i nie prześwietlone.
Napewno aparat i fotograf ma duży wpływ na jakość zdjęć
Kurcze z jednej strony muszę się zgodzić z eetam , ze Ani ogród nie jest fotogeniczny, tzn w realu to jest dopiero to (miałam to szczęście go ujrzeć) ale z drugiej strony jak patrze na zdjjęcia Agaty to móię nieeee on jest fotogeniczny co ja bredzę ... i teraz dumam ktore moje 'ja' ma rację
Mozesz sobie gadać Anka, ze coś nie halo ale dla mnie bajka....
tylko w misie. Na początku miałam plan by się wylewała, ale donica ma niezłą pojemność i trzeba byłoby zrobić duży wykop i solidną podstawę. Wybraliśmy wariant ekonomiczny
bukszpan uformujesz tak jak zechcesz, mam 'murki' o szerokości 40cm i takie 20, bukszpan można ciąć według upodobań. Cuda i wianki można z niego zrobić
hmmm nie wiem, pompka jest wewnątrz donicy, przykryta kamykami, to taka njzwyklejsza i najtańsza by kosztów zbędnych nie generować. Wbrew pozorom całość kosztowała mnie niezbyt wiele Pytałam kiedyś w chronosie o coś podobnego to włos mi się na głowie zjeżył...