Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

iwonaal 11:34, 04 sie 2015

Piękne ciurkadełko.
ana_art 11:39, 04 sie 2015

elaela napisał(a)
I ja gratuluję wygranej i najlepszego z okazji rocznicy ślubu życzę.
Pięknie u Ciebie jak zwykle, zaglądam codziennie, choć żadko piszę. Twój ogród jest moim ulubionym na O. Muszę Ci powiedzieć, że szpaler z hortensjami tak mnie zachwycał, że zgapiłam go od Ciebie bez pytania czy mogę.
Przy okazji podpytam Cię Ana, bo chyba miałaś u siebie opuchlaki, czy wygrałaś z nimi walkę? Wczoraj znalazłam u siebie dorosłego osobnika Kilka liści bergenii mi chyba obżarł i kwiaty w donicy

Pisałam nie raz, jak sie podoba nie trzeba pytać, mozna sadzić, nie mam z tym problemu
Ja mam wrażenie, ze z nimi zawsze jesteśmy na straconej pozycji ot mus się przyzwyczaić. Co prawda nie widziałam ostatnio żadnego gada ale mam wzorki na rh i liściach hortensji, znaczy się są... zrobiłam oprysk przed wczoraj calypso. Ile byśmy z nimi nie walczyli i tak nie damy rady ich wybić gdy sąsiedzi nie będą działać w tym kierunku. Możemy je tylko ograniczyć
Donia72 15:25, 04 sie 2015

Anetko, dawno nie byłam u ciebie...i co widzę? piękne ciurkadełko
martaibartek 18:36, 04 sie 2015

Aneta ciurkadełko bardzo urzekające. Pasuje do twojego ogrodu idealnie.

Gratuluję wygranej
Madzenka 18:51, 04 sie 2015

Ogladałam dzisiaj artystyczne "koronki" na rodgersji.... Pod koniec sieprnia znow bedę lać
bacha2224 19:05, 04 sie 2015

Zawsze zaglądam i podziwiam,tym razem wykukałam kfiotki brązowe o zapachu czekolady,mam je pierwszy raz w donicy,czy możesz mi zdradzić czy one zimują u ciebie w ogrodzie.
Makao_J 23:05, 04 sie 2015

ana_art napisał(a)

Pisałam nie raz, jak sie podoba nie trzeba pytać, mozna sadzić, nie mam z tym problemu
Ja mam wrażenie, ze z nimi zawsze jesteśmy na straconej pozycji ot mus się przyzwyczaić. Co prawda nie widziałam ostatnio żadnego gada ale mam wzorki na rh i liściach hortensji, znaczy się są... zrobiłam oprysk przed wczoraj calypso. Ile byśmy z nimi nie walczyli i tak nie damy rady ich wybić gdy sąsiedzi nie będą działać w tym kierunku. Możemy je tylko ograniczyć

Ana wklej zdjęcie tych liści hortensji i rh pod którą spodziewasz się opuchlaków. Ja nie wiem po czym to poznać że one są. Wiem jak wyglądają opuchlaki ale jak rośliny przez nie podjadane nie. Plisss.
ana_art 23:16, 04 sie 2015

Makao_J napisał(a)

Ana wklej zdjęcie tych liści hortensji i rh pod którą spodziewasz się opuchlaków. Ja nie wiem po czym to poznać że one są. Wiem jak wyglądają opuchlaki ale jak rośliny przez nie podjadane nie. Plisss.
a pooglądaj sobie w sieci, jest tego trochę
https://www.bing.com/images/search?q=rh+opuchlaki&FORM=HDRSC2
Makao_J 23:37, 04 sie 2015

A no widzisz kobieto jak mnie oświeciłaś. Teraz wiem co zjada mi magnolię. To robale wredne no.
Ewik 00:22, 05 sie 2015

Zamęczaj fotkami jeszcze, widoki cudne.