Ja nie napisalam, ze roze nie ladne. Bardzo ladne krzaki tylko sposob zapakowania byl nie taki jak powinien. Jezeli z doniczek wysypala sie ziemia to przyczyna zlego zabezpieczenia. Wysylane doniczki powinny byc w workach zawjniete. Paczka byla taka, ze jeszcze 6 donic by sie zmiescilo wiec byl luz i niebezpieczone doniczki przewracaly sie w tej paczce.
Dwa razy zamawialam u nich roze ale byly z odkrytym korzeniem zawiniete w folie i dla takich krzakow jest ganc pomada czy maja luz.
Ponizej zdjecja takie pakowanie. Czy ziemia powinna byc w kartonach.
Trzy doniczki w jedbej reklamowce. I dwie w drugiej. Karton 60x30 cm wysoki 40 cm.
Moze to zwykle niedopatrzenie.
Dziękuję Ewa, kusi mnie trochę żeby w tym roku przetrzymać w donicach dwie kupione teraz róże, przede wszystkim żeby zobaczyć ich kolory na żywo i wiedzieć gdzie posadzić.
A na drugim zdjęciu ta wielka róża w tle to ...
Powiem ci Elu, że w necie juz nic nie będę kupować, poza jakimiś rarytasami, mam na miejscu świetną ofertę, piękne okazy, ceny rewelacyjne i widzę, co biorę.
Ta firma od róż, pomyliła mi róże, rok temu tak beznadziejne wysłali, że szok, z lenistwa nie reklamowałam, kiedyś urosną Moje wyhodowane z patyka, biją ich róże, które dostałam
U mnie sadzenie tylko w weekend, 28 sztuk do sadzenia, do przesadzania mniej, ale bardziej kłopotliwe
rok temu nie zdążyłam tu buksy ściąć, więc w tym zacznę od nich, no i cisy już tez muszę...
Nie, u mnie, mam blisko
O, jak u was runianka, to i u nas, koleżanka chciała, zapytam czy jest
U siebie rozmnażam ją stale, więc nie kupuje już.
Wyjątkowy orlik od Justyny, liście marmurkowe, limonkowe, kwiat bardzo ciemny fiolet, fajnie że mam dużo siewek...rozjaśni każdy kąt, będę lokować na tle ciemnej zieleni.