Madzen .. Ja nie ujęłam Uroczych Wrocławianek , bo do Was mam stosunkowo ( z seksem nie kojarzyć , plizzzz ) blisko .. I po prostu mam nadzieję ,że pzryjedziecie 8 czerwca do Kapiasa ... Baaaardzo na to liczę
Jak nie zapowiadają jak na środę i czwartek zapowiedzieli powtórkę z dzis. ja jestem odcięta od świata,jutro miały przyjechac wnuczki a jak nie przejedzie pług to mowy nie ma żeby dojechali.
Dziękuję wszystkim za życzenia Szczerze powiedziawszy to topiero teraz poczułam odrobinę atmosferę tych świąt, bo nie dość, że cały tydzień pracowałam po 14 godzin i po powrocie do domu nie miałam już siły na nic, to jeszcze wczoraj od południa do nocy sypał śnieg Mam zaległości ogrodowiskowe, ale może nadrobię przez święta, teraz idę zacząć coś pichcić
Nie będę tego śniegowego potwora powielała, bo już mam tez tej zimy powyżej dziurek w nosie, w piątek wykupiłam ze sklepów u mnie na wsi wszystek łuskany słonecznik, bo sklepy zoologiczne skończyły sezon zimowy i proponują tylko proso, czego moje ptaszki nie jedzą, no jutrzejszy poniedziałek powinien pozmywać pozostałości po tej zimieczego Jaskółeczko Tobie życzę
Aniu .. Ty mnie tymi żuraweczkami zainpirowałaś do poszukiwań i ja za to bardzo dziękuję A co do spotkań ... Nie wiem czy będę pasowała do Waszej sprawdzonej już " kompozycji " ale mam nadzieję ,ze tak... Wielką nadzieje ..,. A dlaczego marudzę o centrum Polski ?? ... Bo jest masa cudownych ludzi , którzy mieszkają np... Hmmm .. W Łodzi , Rzeszowie , Słupsku , na Polesiu ,w Zielonej Górze..... To tak pierwsze co mi wpadło do głowy... Lecz bynajmniej nie jedyne miejsca stałego pobytu Moich Ulubionych Ogrodomaniaków ... I stąd myślę ,że w centrum byłoby dla wszystkich jednakowo
Magda, byłam ale juz wróciłam. Właśnie obok Weert byłam na zakupach lampionowych. JEŻDZĘ DO TEGO CENTRUM, KTÓRE POKAZYWAŁAŚ CO 6 TYGODNI I ZA KAZDYM RAZEM SZALEJĘ
... dziękuję za wszystkie cudowne życzenia... ... troszkę poległam przed tymi świętami chorobowo..ale nie jest tak najgorzej... ...mam pyszny serniczek z malinami...dla Was...
Syla, Ocia, Keri, dziekuję bardzo! Wzajemnie! Byłam dzisiaj w likwidowanej szkółce w Oświęcimiu, wykopałam sobie bukszpanów i cisów za 150 zł 10 krzaków M jak zobaczy zapakowany samochód będzie znowu stękał, ale co tam wesołych!