Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Madzenka 20:50, 31 mar 2013

Elu doktorat z żurawek i zuraweczek rób, bo ja nie rozróżniam odmian a dziewczyny sypią nazwami jak z rękawa
Dla pocieszenia dodam, że zima i u mnie....

Gratki przegapione

Kiedy takie tulipki zakwitną?
gierczusia 20:56, 31 mar 2013

Beatko , Bociusiu , Bogdziu.., bardzo dziękuję za życzonka z okazji dotarcia do kolejnej setki ... Tym bardziej gorące podziękowania że jubileusz wypadł mi w Święta
gierczusia 21:06, 31 mar 2013

asc napisał(a)
Ależ Ci namieszałam tymi żuraweczkami
A spotkanie Centrum Polski....... nie różni się niczym od spotkania na miejscu.... nawet fajniejsze Kto jak kto, ale Ty sie dobrze chyba wkomponujesz w każde spotkanie

Aniu .. Ty mnie tymi żuraweczkami zainpirowałaś do poszukiwań i ja za to bardzo dziękuję

A co do spotkań ... Nie wiem czy będę pasowała do Waszej sprawdzonej już " kompozycji " ale mam nadzieję ,ze tak... Wielką nadzieje ..,. A dlaczego marudzę o centrum Polski ?? ... Bo jest masa cudownych ludzi , którzy mieszkają np... Hmmm .. W Łodzi , Rzeszowie , Słupsku , na Polesiu ,w Zielonej Górze..... To tak pierwsze co mi wpadło do głowy... Lecz bynajmniej nie jedyne miejsca stałego pobytu Moich Ulubionych Ogrodomaniaków ... I stąd myślę ,że w centrum byłoby dla wszystkich jednakowo
gierczusia 21:10, 31 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Elu doktorat z żurawek i zuraweczek rób, bo ja nie rozróżniam odmian a dziewczyny sypią nazwami jak z rękawa
Dla pocieszenia dodam, że zima i u mnie....

Gratki przegapione

Madzenko ... Dziękuję za pamięć i gratki i kfffiatucha

Sama mam niedosyt wiedzy z tego zakresu, stąd te moje " badania "

U nas zima katastrofalna i wiosną zaskoczyła drogowców ... Nawet na zimówkach jedzie się 40 km/ h... To jest ścisłe centrum aglomeracji katowickiej , nie wyobrażam sobie ,co się teraz dzieje w malutkich miasteczkach....
gierczusia 21:20, 31 mar 2013

Jabeska napisał(a)
Elu dziękuję za piękne białe życzenia Bardzo inspirujące są Twoje dekoracje świateczne, zwłaszcza domeczek i te motylkowe serwetki. Pozdrowienia z zaśnieżonego Bielska

Aśku ... Cieszę się ,że się podobają .., tak jak Bei pisałam nie zrobiłam ani jednego wianka na te Święta ... Za to wyszło mi takie fiku - miku

U nas teź napadało 30 cm.. Ciężko się przebić
Madzenka 21:22, 31 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Aniu .. Ty mnie tymi żuraweczkami zainpirowałaś do poszukiwań i ja za to bardzo dziękuję

A co do spotkań ... Nie wiem czy będę pasowała do Waszej sprawdzonej już " kompozycji " ale mam nadzieję ,ze tak... Wielką nadzieje ..,. A dlaczego marudzę o centrum Polski ?? ... Bo jest masa cudownych ludzi , którzy mieszkają np... Hmmm .. W Łodzi , Rzeszowie , Słupsku , na Polesiu ,w Zielonej Górze..... To tak pierwsze co mi wpadło do głowy... Lecz bynajmniej nie jedyne miejsca stałego pobytu Moich Ulubionych Ogrodomaniaków ... I stąd myślę ,że w centrum byłoby dla wszystkich jednakowo

A na Dolnym Śląsku !!!!??? foch
gierczusia 21:23, 31 mar 2013

Gusiu.. Dzięki bardzo za życzonka świąteczne .., buziam gorąco , choć zimowo
gierczusia 21:26, 31 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

A na Dolnym Śląsku !!!!??? foch

Madzen .. Ja nie ujęłam Uroczych Wrocławianek , bo do Was mam stosunkowo ( z seksem nie kojarzyć , plizzzz ) blisko .. I po prostu mam nadzieję ,że pzryjedziecie 8 czerwca do Kapiasa ... Baaaardzo na to liczę
gierczusia 21:30, 31 mar 2013

a może pokażecie mi swoje najpiękniejsze żurawki , tiarelle i heuherelle ???.. Bociuś już wkeiła żurawkę pudding plum .. Jest śliczna
Madzenka 21:40, 31 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Madzen .. Ja nie ujęłam Uroczych Wrocławianek , bo do Was mam stosunkowo ( z seksem nie kojarzyć , plizzzz ) blisko .. I po prostu mam nadzieję ,że pzryjedziecie 8 czerwca do Kapiasa ... Baaaardzo na to liczę

Nom Przyjedziemy