Najbardziej polecanymi na Ogrodowisku są świerki serbskie. Tworzą fajną zwartą ścianę. Jeśli chcesz się skutecznie odseparować od ruchliwej drogi zacznij od posadzenia ekranu przy płocie w pojedynczym rzędzie lub podwójnym. Z wycinką poczekaj, aż świerki podrosną. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1259-swierk-serbski-picea-omorika
Rododendron miniaturowy WeeBee w rozkwicie ma jeszcze ładniejszy kolor kwiatów niż w pąku, bo taki herbaciany. Mrozik niestety ciut je trzasnął, ale i tak śliczne wciąż
Ja musiałam zajmować myśli przyziemnymi sprawami, bo nie mogłam o niczym innym myśleć.
Tak, kciuki dalej bardzo potrzebne, ale najważniejsze że nadzieja wrociła
Doroto, ławeczka jest cudna, zmieniłaś też chyba avatarek ? Świetne zdjęcie!!! Ogród masz dopieszczony i bujny, lubię sobie powędrować po Waszych 3 siostrzanych wątkach Pędzę do Ani
kupiłam taki pływak - sikacz, ale jeszcze ani raz nie sikał. Nie wiem czy jakiś zepsuty, czy ja coś źle zrobiłam? Ma ktoś z Was takie cuś?
pełne prymulki w rozkwicie
rh Bengal
Witaj Aniu w moim nowym ogrodzie
Teraz do podziwiania dość daleka droga, ale staram się usilnie zmienić ten kawałek na swoją modłę
Bardzo się cieszę , że tyle tu znajomych twarzy.
U nas zimno, ale nie biało a to już dużo
Zapraszam serdecznie!