Wczoraj lało i pierwsza fest burza przeszła dziś za to słońce, choć z wiatrem "urwij głowę", umożliwiło krokusom rozwinięcie główek..
posadzone różne rodzaje i widać dokładnie jak różnie się rozwijają, żółte piersze, potem fiolety, białe na razie się zastanawiają..
dla mnie ta roślina jest oznaką wiosny...rośnie w lesie i jak przeczytałam kiedyś ucząc córkę tylko w niektórych częściach naszego kraju...to lepiężnik
Drzewka posadzone...tu widok z dwóch stron...widać też kompost sąsiada który chcę przysłonić....myślałam o róży pomarszczonej ale boję się że mam malo miejsca przy płocie może dereń jadalny lub coś innego...co sądzicie?
wiosna na rabatach z dnia na dzień bardziej widoczna
Którejś z dziewczyn obiecałam mojej serduszki , myślę, że to dobry moment tylko nie pamiętam, której? Więc proszę, żeby mi się przypomniała
startują berberysy
aniołek wrócił na miejsce, a tuje czekają na fryzjera.....jeszcze poczekają bo mi czasu brak
irga dammera pierwszy raz ucierpiała od mrozu
gar nie gar aby dzialalo.
Zoju a tak dzialam w temacie wegla jutro musze isc do apteki bo jak jakis domownik dostanie s...e to ni ma wegla
Jest na roslinkach.
Wczorajsza wiosna perliła się deszczem, w przydomowym , że cieplej to rośliny wcześniej startują niż na dużym ogrodzie.
sieją się rośliny między siebie i potem takie miksy mam