Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Czasem słońce czasem deszcz 05:09, 09 gru 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Ewa, cudo ten twój wianek, za rok chyba skopiuję

wiesz Irenko to taka dekoracja na szybko jak się nie ma pomysłu na nic, ale cieszy
Ogród Cioci cz. 3 21:59, 08 gru 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Spodobał mi się pomysł na wianek z orzechów, ciekawy pomysł.

Dziękuję DorotkoTy masz wiele ciekawych pomysłów
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 21:31, 08 gru 2015

Do góry
Gosi gospodyni wieczoru

Kolejny Beatki dla Łukasza(Loczek)

Justyny(eee_tam)

Dzieło Gosi i jej siostry.

Był też z nami wianek Kasi(Kasik)

Pszczelarnia 20:12, 08 gru 2015

Do góry
Ewa,

propozycje Małgosi są bardzo trafne. Wianek z orzechów jest u niej pokazany.

Z tego co widzialam to na podkładzie słomianym.

Z szyszek najlepiej zrobić na podkładzie zrobionym z brzozowych, długich cienkich gałązek. Do tego tylko kokarda może być z materiału lnianego, albo bawełnianego z juty albo satynowa.Zdjęcia w załaczeniu.
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:53, 08 gru 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
Uroczy wianek Czym potraktowałaś szyszki, zdradź mi proszę. Będę właśnie robić szyszkowy i chciałam, aby był biały
Doczytałam- biały akryl, tak? a czym posypane?

My tez kupujemy maszynę do szycia- w zasadzie to córcia sobie kupuje, ja tylko się dokładam, ale pewnie nie raz skorzystam

Szyszki malowałam białą farbą w spraju, po wyschnięciu sztuczny śnieg i znów biała farba w spraju.

Dziękuję z a pochwałę podpórek. Przekażę wykonawcy.
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:51, 08 gru 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Cudny wianek , śliczne do niego dodatki kupiłas.

Dziękuję Bogdziu. Czasem coś kupię i czeka to na swój czas, a czasem czeka i czeka i nie jest wykorzystane.
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:25, 08 gru 2015

Do góry
Kasia zobacz jaki fajny pomysł na wianek z bluszczu - a tego masz u siebie pod dostatkiem .
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:10, 08 gru 2015

Do góry
Uroczy wianek Czym potraktowałaś szyszki, zdradź mi proszę. Będę właśnie robić szyszkowy i chciałam, aby był biały
Doczytałam- biały akryl, tak? a czym posypane?

My tez kupujemy maszynę do szycia- w zasadzie to córcia sobie kupuje, ja tylko się dokładam, ale pewnie nie raz skorzystam
Mały ogród Kasi 19:02, 08 gru 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Pierniczki piękne i na pewno smaczne.
Mam pytanie czy ten wianek biały to gałązki gotowce ze sklepu, czy sama je tak ozdobiłaś?

Hej Dorota, podkłady są gotowe ze sklepu (niestety), chyba z obi
Mały ogród Kasi 18:59, 08 gru 2015

Do góry
Pierniczki piękne i na pewno smaczne.
Mam pytanie czy ten wianek biały to gałązki gotowce ze sklepu, czy sama je tak ozdobiłaś?
W moim małym ogródeczku - Dorota 18:58, 08 gru 2015

Do góry
Cudny wianek , śliczne do niego dodatki kupiłas.
Mały ogród Kasi 18:49, 08 gru 2015

Do góry
Powiesiłam wianki zeszłoroczne

Byłam nawet w pobliskim lasku po szyszki na nowy wianek i trochę ich zebrałam, zaczęłam też przygotowywać kompozycję świąteczną w balii, ale już się ściemniło...Tak więc finisz pewnie dopiero w weekend.
Ogród Cioci cz. 3 18:34, 08 gru 2015

Do góry
Spodobał mi się pomysł na wianek z orzechów, ciekawy pomysł.
Coś jeszcze, coś więcej... 18:29, 08 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Byłam, widziałam....ty normalnie hurtowo je robisz, te wianki ale wcale nie znaczy że na odwal sie, przeciwnie kazdy inny, kazdy z pomysłem.....slicznie.
A po kolejnej prezentacji u ciebie tych zielonych z wianków na bramie (tradycja !) to juz postanowiłam że i ja na mojej furtce jakis jeden powiesze - z tym że ja mam wejscie i furtkę od ulicy, na normalnym osiedlu, duzo ludzi tamtędy chodzi........ale trudno - albo mi go rąbną albo nie...taki test na zmiany i uczciwość w naszym społeczeństwie....jak zostawiłam przed furtka łopate na noc to mi niestety rąbneli...ale może to byli tylko złomiarze.......a wianek... to moze da radę i powisi troche

Choć to smutne co teraz napiszę to... sam jestem ciekaw... Oby wisiał do momentu aż sama go zdejmiesz Ciekawe ile wianków zawiśnie na bramach lub furtkach Na razie z tego co zdążyłem zauważyć wiszą jeszcze u Madżenki, Nawigatorki i Gosi malkul Jeśli kogoś pominąłem to... niech się upomni
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:59, 08 gru 2015

Do góry
Widziałąm wianek od Kasi - cudny jest i bardzo do ciebie pasuje...ciekawe gdzie bedzie u ciebie wisiał , w salonie ? ładnie by sie komponował do tycch tqwoich jasnych wnętrz....
A i wiosne grudniowa u ciebie poogladałam, normalnie rosliny zglupiały w tym roku...ciepełko i mokro nareszcie było wiec ruszyły......
Pozdrawiam!
Coś jeszcze, coś więcej... 16:56, 08 gru 2015

Do góry
Byłam, widziałam....ty normalnie hurtowo je robisz, te wianki ale wcale nie znaczy że na odwal sie, przeciwnie kazdy inny, kazdy z pomysłem.....slicznie.
A po kolejnej prezentacji u ciebie tych zielonych z wianków na bramie (tradycja !) to juz postanowiłam że i ja na mojej furtce jakis jeden powiesze - z tym że ja mam wejscie i furtkę od ulicy, na normalnym osiedlu, duzo ludzi tamtędy chodzi........ale trudno - albo mi go rąbną albo nie...taki test na zmiany i uczciwość w naszym społeczeństwie....jak zostawiłam przed furtka łopate na noc to mi niestety rąbneli...ale może to byli tylko złomiarze.......a wianek... to moze da radę i powisi troche
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:43, 08 gru 2015

Do góry
Ale fajny ten wianek, moje kolory.....i tak bardzo wpisuje sie w estetykę twojej elewacji..sliczny
Pszczelarnia 16:02, 08 gru 2015

Do góry
Ewcia wianek wcale nie wiocha tylko natura. Taki z orzechów i szyszek u Ciebie będzie pasował bardzo Można też z samych szyszek. Choinka z wełny i piękne dekoracje obok też super klimacik Ogród iście wiosenny ale może sypnie na Święta ciut
Czasem słońce czasem deszcz 15:24, 08 gru 2015

Do góry
Ewa, cudo ten twój wianek, za rok chyba skopiuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies