Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Kacha123 10:51, 08 gru 2015

Ho,ho,ho,ho! Ale cudne wianki! Może zacznij sprzedawać masowo - będzie na dom
Milka 14:09, 08 gru 2015

Sebek napisał(a)

Aktualnie na studiach robimy raport odnośnie różnic między budownictwem energooszczędnym, a tradycyjnym Także mam nadzieję, że nim postawię dom (daj Boże, by się to marzenie kiedyś spełniło!) to nie tylko będę się znać na zestawianiu dodatków we wnętrzu Choć przyznam, że kilka tygodni szukałem odpowiednich obrazów i 4 dni temu zawisły na ścianach Jednak na razie mam do nich ambiwalentny stosunek

Wianki podziwiałam
Pomysł Danusi przypadł mi do gustu
Pokaz obrazy...
Margarete 16:56, 08 gru 2015

Byłam, widziałam....ty normalnie hurtowo je robisz, te wianki ale wcale nie znaczy że na odwal sie, przeciwnie kazdy inny, kazdy z pomysłem.....slicznie.
A po kolejnej prezentacji u ciebie tych zielonych z wianków na bramie (tradycja !) to juz postanowiłam że i ja na mojej furtce jakis jeden powiesze - z tym że ja mam wejscie i furtkę od ulicy, na normalnym osiedlu, duzo ludzi tamtędy chodzi........ale trudno - albo mi go rąbną albo nie...taki test na zmiany i uczciwość w naszym społeczeństwie....jak zostawiłam przed furtka łopate na noc to mi niestety rąbneli...ale może to byli tylko złomiarze.......a wianek... to moze da radę i powisi troche
Sebek 18:20, 08 gru 2015

Zagajanka napisał(a)
a no jakoś tak się złożyło

Sebek 18:21, 08 gru 2015

Asisko_2005 napisał(a)

Dokładnie tak jest. My z siakową mamy nawet ten sam projekt domu. Ja miałam co weekend inną wizję wykończenia. My budowaliśmy na odległość, na budowę przyjeżdżaliśmy tylko w weekendy.

I pewnie nadal masz inne wizje? Na pewno wybrałaś tę najbardziej optymalną ze wszystkich
Sebek 18:22, 08 gru 2015

Madzenka napisał(a)

Zgadzam sie w całej rozciągłości gotowego nie zrealizowaliśmy chociaz do tej pory mi sie ten "dom z wizja " podoba, zdecydowaliśmy sie na pseudoindywidualny

Przy budowie domu wazne jest budżetowanie i stały monitoring oraz analiza cen materiałow i robocizny..... Wykańczało mnie to.... Odpuścisz jeenelement i okaże się, ze zapłacisz 30-50% drozej niz gdybyś zebrał kilka ofert... I tak na kazdym etapie. Nigdy więcej sama nie bedę budowac, kupie u dewelopera i go bedę ścigać.
Pokazuj zdjęcia na ścianie bo czekam!

Uwielbiam nasz rozmowy "nie na temat"
Zdjęcie wysłane
Sebek 18:23, 08 gru 2015

Kawa napisał(a)
Sebek noto życzę Ci kiedyś tego domu , żebyś nie miał lepiej jak my hihih

postępy zrobiłam - kupiłam pistolet do klejenia heh miesiąc mi zeszło

Narzędzia są, materiały pewnie też W weekend pewnie ruszysz pełną parą
Sebek 18:24, 08 gru 2015

Kacha123 napisał(a)
Ho,ho,ho,ho! Ale cudne wianki! Może zacznij sprzedawać masowo - będzie na dom

Aż się boję ile tych wianków musiałbym uwić Srylion
Sebek 18:25, 08 gru 2015

Milka napisał(a)

Wianki podziwiałam
Pomysł Danusi przypadł mi do gustu
Pokaz obrazy...

Pomysł Danusi świetny, choć możliwości wykorzystania tego podkładu istnieje aż za dużo I co tu wybrać?
Sebek 18:29, 08 gru 2015

Margarete napisał(a)
Byłam, widziałam....ty normalnie hurtowo je robisz, te wianki ale wcale nie znaczy że na odwal sie, przeciwnie kazdy inny, kazdy z pomysłem.....slicznie.
A po kolejnej prezentacji u ciebie tych zielonych z wianków na bramie (tradycja !) to juz postanowiłam że i ja na mojej furtce jakis jeden powiesze - z tym że ja mam wejscie i furtkę od ulicy, na normalnym osiedlu, duzo ludzi tamtędy chodzi........ale trudno - albo mi go rąbną albo nie...taki test na zmiany i uczciwość w naszym społeczeństwie....jak zostawiłam przed furtka łopate na noc to mi niestety rąbneli...ale może to byli tylko złomiarze.......a wianek... to moze da radę i powisi troche

Choć to smutne co teraz napiszę to... sam jestem ciekaw... Oby wisiał do momentu aż sama go zdejmiesz Ciekawe ile wianków zawiśnie na bramach lub furtkach Na razie z tego co zdążyłem zauważyć wiszą jeszcze u Madżenki, Nawigatorki i Gosi malkul Jeśli kogoś pominąłem to... niech się upomni