Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 20:15, 07 gru 2015

Bogdziu i Waldku, bardzo cenie sobie Waszą opinie i macie prawo miec takie skojarzenia. Ja np nie moge sie przekonć do wełnianych wiankow mimo, że nasze trendseterki wykonały piękne. Więc kazdy z nas ma swój bagaż skojarzeń. Ja mam mega pozytywne z plastrami miodu
Od ubiegłej zimy mam fioła na punkcie honeycomb, pewnie za rok nie bede juz tak piać z zachwytu. Na szczęście te ozdoby sa tak samo jak nietrwałe, tak tanie. Więc bez żalu rozstanę sie z nimi gdy mi sie znudzą.

Ale na razie dokupiłam sobie szklanki w Ikea w tym kształcie i wazony na Westwing

Na reszte postów odpowiem przed północą a na razie zmykam bo ma full roboty z pracy...ah to planowanie, budżetowanie....

Jestem konsekwentna jesli chodzi o kolory wnetrza ale uwielbiam dodawać ozodoby w innych kolorach. Gdyby tynk na scianie mozna byłoby co rok zmieniac, pewnie faktura honeycomb zawitalaby na mojej grafitowej scianie w salonie

Honeycomb maja rozmiar 15,20,25 cm (średnica)

Ps. Nawigatorka - zatem nic do wianka nie dodaje
Madzenka 06:54, 08 gru 2015

aga_pe napisał(a)

Madżen, to się musiałyśmy minąć

No Kochana jak Ty sie juz wybierzesz do Wrocławia to trąb!!!!!!
Madzenka 06:55, 08 gru 2015

LewOgrodowy napisał(a)
Wianek przecudny (czy to z witek brzozowych?), widzę jakieś nawiązanie do wzorów malowanych przez mróz na szybie. I brawo za konsekwencję, powtórzony na bombkach motyw plastra miodu - bardzo wysmakowany.

O podkład pytaj Nawigatorki, bo to jej dzieło ja tylko zawiesiłam
Madzenka 06:58, 08 gru 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Piękny,gustowny ogród -nowoczesny ale nie zimny,nie z natury tych aż za bardzo modernistycznych.
Z wielką przyjemnoscią przebiegłam przez wizytówkę,tu i uwdzie przystając na chwilę,by sie podelektować.
Znalazłam inspirację,piekne zastawienie budlei z lawendą oraz bardzo ciekawe zestawienie perovkii-na tle prawie że burgundu perovkia tak delikatnie u Ciebie wygląda.

Różowe bombeczki w tonacji sweet - sugar też pieknie się prezentują

Witaj
Niesty wizytówka mocno nieaktualna, chyba zimą musze nad nią posiedziec. Budleje ubiegłej jesieni zostały wyeksmitowane. Perovskia będzie wiosna przesadzana , bo chę nią poprzeplatać róże. A lawenda....och walcze o jej przetrwanie w mojej glinie od 5 lat....chyba nie ma ani jednej sztuki, ktora by wytrzymała u mnie dłuzej niz 3 lata...
Madzenka 07:00, 08 gru 2015

Macham do Was porannie, u mnie aktualnie +9 stopni. Chciałam przypomnieć, ze mamy 8 grudnia a nie 8 kwietnia.... Wstyd lampki bozonarodzeniowe włączać.. A w wekend oplotłam nimi kule bukszpanowe na tarasie i jak świecić?
aga_pe 09:30, 08 gru 2015

Madzenka napisał(a)

No Kochana jak Ty sie juz wybierzesz do Wrocławia to trąb!!!!!!

ano to był taki nieplanowany wypad
Kuba 10:00, 08 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Macham do Was porannie, u mnie aktualnie +9 stopni. Chciałam przypomnieć, ze mamy 8 grudnia a nie 8 kwietnia.... Wstyd lampki bozonarodzeniowe włączać.. A w wekend oplotłam nimi kule bukszpanowe na tarasie i jak świecić?

No ciepło jest ja tam się cieszę
Kacha123 10:03, 08 gru 2015

Wpadłam zobaczyć ozdoby świąteczne - wianek super, a bombeczki miodzio
Milka 14:26, 08 gru 2015

Juz świątecznie u ciebie
Też byłam na giełdzie, zakupy udane, jeszcze raz będę w środę lub wtorek
po żywe kwiaty
Margarete 16:43, 08 gru 2015

Ale fajny ten wianek, moje kolory.....i tak bardzo wpisuje sie w estetykę twojej elewacji..sliczny