Super zakupy wszyscy mi o lawendzie piszą, że nie wschodzi, albo przemrozić nasiona trzeba To powtarzam aczkolwiek ja w tamtym roku siałam i bez problemu wzeszła, także się nie zrażaj jak po tyg nie wzejdzie, poczekaj troszkę a wykiełkuje na pewno
Domek w A...n wczoraj kupiłam.
Z tematem odkurzaczowym się Reniu wstrzeliłaś, bo akurat zamawiam część zamienną (uszkodziłam uchwyt do zawieszania worka ).
Jesienią jak go używałam pierwszy raz nie byłam zadowolona, jakoś mi ten sprzęt zupełnie nie podszedł, spodziewałam się większej siły ssania, a tymczasem pomiędzy kamieniami trzeba się było namęczyć żeby zassał liście.
Kilka dni temu znowu go uruchomiłam i teraz już mi się podobało, chyba po prostu trzeba się oswoić z tym jak działa.
Danusiu,
rok temu na wiosne kupilismy duzego platana. Podcinalismy go w tym tygodniu, ale okazalo sie, ze dwumetrowy maz, drabina i sekator na wysiegniku to za malo, zeby go ciachnac z gory.
Masz jakis pomysl jak go przycicac? CHodzi nam o to, zeby sie rozrastal wszerz bardziej Poza tym myslisz, ze nie za mlao go obcielismy albo moze za duzo? To nasz pierwszy sezon z tym platanem.