Kochani! - pomóżcie proszę z przedogródkiem!
21:35, 09 sty 2017
Sylwik nie do końca dobrze mnie zrozumiałaś
- kształty będą takie jak narysowała Pani Danusia -nie wszystko potrafię idealnie odwzorować w paintcie ale robię postępy.
Nie w tym jest problem
Problem jest w realizacji tzn obsadzeniu, tego wszystkiego roślinami. Na lewą stronę mam pomysł ale absolutnie nie wiem jak to połączyć z tym "kwadracikiem" - linia jest wytyczona ale wiadomo, że na kwadraciku trawa się nie sprawdzi, więc trzeba to podzielić jakimiś roślinami, zrobić linię z roślin, bądź z kory itd. Tylko, ze wklejam różne rzeczy do kwadracika, kombinuję i nic mi z tego ładnego nie wychodzi - "kwadracik" mnie pokonał z kretesem 
Co do osłonienia się - to my wolimy na froncie mieć dużo słoneczka i przestrzeń a osłaniać się nie potrzebujemy - stąd te hortensje i bukszpany i zasadniczo dość niskie ogrodzenie
co do rabaty pod oknem to rzeczywiście rzeczywiście jakieś stożki by się przydały 
Poprawiłam kształty - za to nie mogę poprzesuwać hortensji i kulek by zapełniły powstałą dziurę bo to paint ale każdy wie o co chodzi. Dodałam też stożki

Nie w tym jest problem

Co do osłonienia się - to my wolimy na froncie mieć dużo słoneczka i przestrzeń a osłaniać się nie potrzebujemy - stąd te hortensje i bukszpany i zasadniczo dość niskie ogrodzenie

Poprawiłam kształty - za to nie mogę poprzesuwać hortensji i kulek by zapełniły powstałą dziurę bo to paint ale każdy wie o co chodzi. Dodałam też stożki