Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 11:38, 06 kwi 2017

Do góry
O jeżuniu ile gości! Jak miło Może kawy? Ciastko? Ja już po sezonie plażowym to mogę sobie pozwolić na niezdrowe jedzenie Zresztą wczoraj promotor mnie tak zestresował, że od samego słuchania się skurczyłem

Gosia malkul - jesteśmy ugadani

Renia - po moich ostatnich przejściach śmiem twierdzić, że mnie jest bardzo cieżko wyrwać, ale próbuj

Ciocia Gosia - zobaczymy co będzie z tymi naszymi pachruszczami Ja i tak widze ogród średnio raz na trzy tygodnie to w sumie mi to lotto jak wyglądają - choć wolałbym zielone, bo ładniej na zdjęciach wychodzą

Makao - każdy sposób dobry

Ewa - ja lubię zmiany, nie tylko ogrodowe Nawet z tych, które na początku wgniatają mnie go ziemi udaje mi się jakoś wyjść Ostatnio wdrażam w życie kiedyś usłyszane "jeśli życie daje Ci cytryny - zrób lemoniadę"

Irenko - one u mnie stały w miejscu ze trzy-cztery lata, a teraz jak ruszy to... nie nadążam za nimi Będę je dzielić, to pewne

Frezja - migdałek jest ogólnie problemowy - i choć na zdjęciach powala to dla tych dwóch tygodni kwitnienia nie trzymałbym go w ogrodzie

Jazzy

Poli - pośpiech jest w naszym przypadku najgorszym wrogiem Tylko kto ma czas, by tyle czekać aż się jakaś roślina ogarnie? Z moim "komfortem" patrzenia na ogród parę dni w miesiącu jakoś łatwiej podchodzę do chorób i wszelakich niedociągnięć na rabatach - jak miałem ogród pod ręką to przeżywałem jak świnia okres

Madzenka - toż to my planujemy wrocławską wiosnę zobaczyć, a tu się okazuje, że bardziej zaawansowani jesteśmy? Może to przez nasze śląskie ogrzewanie "podłogowe" - chwała wszystkim grubiorzom

Justyna - empiryzm jest mi bardzo bliski Może z okazji świątecznego odgruzowania domu zakupię takowy asortyment do sprzątania?

Angelika - zawsze powtarzam, że dzieci są urocze - jak śpią
O czyszczeniu skóry lakierem do włosów nie słyszałem - ale dobrze wiedzieć

Się upisałem!
Macham do zaglądających!
Doświadczalnia bylinowo-różana 11:05, 06 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak zimno to wszyystko będzie dłużej kwitnąć Przynajmniej mam taką nadzieję, bo mnie na razie cała wiosna w ogrodzie omija

W zeszłym roku tulipany i narcyzy kwitły miesiąc. Może w tym roku też dadzą radę
Coś jeszcze, coś więcej... 10:23, 06 kwi 2017
Do góry
Sebek napisał(a)

Jakoś w te magiczne gąbki nie chce się mi wierzyć Po myciu mleczkiem i clinem mam szafki jak nowe myślałem, ze się zniszczyły w środku, a wystarczyło je porządnie wyszorować

kup uzyj ...i bedziesz spokojnie mógł ocenić ...wszystko zwykle trzeba samemu na własnym organiźmie doswiadczyc wtedy sie wie najlepiej
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:00, 06 kwi 2017
Do góry
Sebek napisał(a)
W Mordorze drzemie potencjał, wiesz to

prawda

oby stolarz dopisał ...ten to dopiero wniesie potencjał

PS. udaje że nie widzę Mordoru tak bedzie lepiej dla wszystkich
Ogródkowe perypetie:) 09:47, 06 kwi 2017

Do góry
Przepiękne!
Co z tym ogródeczkiem począć 09:38, 06 kwi 2017

Do góry
ewa004 napisał(a)
Wykopałam wczoraj rozchodnika na psiowej rabacie i ....masakra .Opuchlaków masa ...dwie masy ...milion Chyba szlag trafi ta rabatę

Nie oszukujmy się, u mnie podziałało (tfu tfu, odpukać) ich ręczne zgniatanie i lanie Dursbanem - stężenie zabójcze, parę tygodni w ogrodzie mi smierdziało
Doświadczalnia bylinowo-różana 09:36, 06 kwi 2017

Do góry
Anda napisał(a)

Ładnie było Teraz zimno i pada. Uroki wiosny

Jak zimno to wszyystko będzie dłużej kwitnąć Przynajmniej mam taką nadzieję, bo mnie na razie cała wiosna w ogrodzie omija
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:34, 06 kwi 2017

Do góry
W Mordorze drzemie potencjał, wiesz to
Ogród niby nowoczesny ale... 09:31, 06 kwi 2017

Do góry
Mistrz dzielenia!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:50, 06 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Markize pooglądałem, za dużo słońca macie?

w sumie na tej stronie to ak od 11 do zachodu słońca
Ogródek Iwony II 23:01, 05 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

... nie rozumiem turzycy palmowej na tle bukszpanów - ona ma przecież z dobre 70 cm u mnie, na lichej ziemi bez podlewania... Po za tym położy się na nie i będą łyse - przemyśl jeszcze ich kwestię

Sebku, dziś padało, ale zrobiłam fotkę dla ciebie.
Będę ją obserwować, ale chciałabym, by została w tym miejscu
Wyobrażam sobie jej pióropusze w jaśniejszym kolorze na tle tego bukszpanu

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:48, 05 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak tak dalej pójdzie ta pogoda to przegapię kwitnienie wszystkich cebulowych u siebie

Nowa rabata super, ale czym ją wysypiesz? Bo od kory murki Ci się usyfią..

Na szczęście temperatury spadają
Żwirkiem Sebek wysypię
W Kruklandii 20:08, 05 kwi 2017

Do góry
No fuuuj, po prostu
Coś jeszcze, coś więcej... 19:31, 05 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

I ja również!

Alina z ogrodu u stóp klasztoru raz mi mówiła, że nawet po posadzeniu jak jej coś padnie to daje roślinie szansę do następnego roku - nawet jak coś padnie latem to nierzadko odbija od korzenia wiosną następnego roku

Muszę to sobie zapamiętać
Coś jeszcze, coś więcej... 19:23, 05 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Jakby mi wymarzły cisy albo bukszpany to popełniłbym sepuku, resztę bym przeżył
Ja też
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 19:01, 05 kwi 2017

Do góry
u mnie aloes dawno nie zakwitł, ale jakoś mnie nie powala ten jego kwiat...
Tez bym sobie pokosił
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:59, 05 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

A mi pasują takie w rzędzie, coś innego i ciekawego Porozrzucane maja wszyscy
Yup
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies