Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Madzenka 06:54, 06 kwi 2017

Lato mieliście w Katowicach, wiosna u Was o 1-2 dni wyprzedza Wroclaw
10:23, 06 kwi 2017
Sebek napisał(a)

Jakoś w te magiczne gąbki nie chce się mi wierzyć Po myciu mleczkiem i clinem mam szafki jak nowe myślałem, ze się zniszczyły w środku, a wystarczyło je porządnie wyszorować

kup uzyj ...i bedziesz spokojnie mógł ocenić ...wszystko zwykle trzeba samemu na własnym organiźmie doswiadczyc wtedy sie wie najlepiej
ren133 10:25, 06 kwi 2017

malkul napisał(a)

musimy w konspiracji spisek obmyśleć, ty go poderwiesz, zaprosisz na drinka a ja w tym czasie ukopie

ale podzielisz się ze mną?
AngelikaX 10:51, 06 kwi 2017

Magiczne gąbki i ja polecam... pięknie zmywa malunki dzieci ze ścian i nie tylko wszelkie łapki, tłuste plamy, kiedyś syn ciężką zabawką rzucił i na ścianie została rysa z farbą od zabawki... kilka lat tak pięknie zdobiła ścianę tylko magiczna dała radę (wgłębienie zostało ale kolor zszedł) ekoskórę też ogarnie, gorzej z kanapa skórzaną. Córa kiedyś mi zrobiła arcydzieło długopisem na caaaałej długości narożnika - ale tu dał radę lakier do włosów
Sebek 11:38, 06 kwi 2017

O jeżuniu ile gości! Jak miło Może kawy? Ciastko? Ja już po sezonie plażowym to mogę sobie pozwolić na niezdrowe jedzenie Zresztą wczoraj promotor mnie tak zestresował, że od samego słuchania się skurczyłem

Gosia malkul - jesteśmy ugadani

Renia - po moich ostatnich przejściach śmiem twierdzić, że mnie jest bardzo cieżko wyrwać, ale próbuj

Ciocia Gosia - zobaczymy co będzie z tymi naszymi pachruszczami Ja i tak widze ogród średnio raz na trzy tygodnie to w sumie mi to lotto jak wyglądają - choć wolałbym zielone, bo ładniej na zdjęciach wychodzą

Makao - każdy sposób dobry

Ewa - ja lubię zmiany, nie tylko ogrodowe Nawet z tych, które na początku wgniatają mnie go ziemi udaje mi się jakoś wyjść Ostatnio wdrażam w życie kiedyś usłyszane "jeśli życie daje Ci cytryny - zrób lemoniadę"

Irenko - one u mnie stały w miejscu ze trzy-cztery lata, a teraz jak ruszy to... nie nadążam za nimi Będę je dzielić, to pewne

Frezja - migdałek jest ogólnie problemowy - i choć na zdjęciach powala to dla tych dwóch tygodni kwitnienia nie trzymałbym go w ogrodzie

Jazzy

Poli - pośpiech jest w naszym przypadku najgorszym wrogiem Tylko kto ma czas, by tyle czekać aż się jakaś roślina ogarnie? Z moim "komfortem" patrzenia na ogród parę dni w miesiącu jakoś łatwiej podchodzę do chorób i wszelakich niedociągnięć na rabatach - jak miałem ogród pod ręką to przeżywałem jak świnia okres

Madzenka - toż to my planujemy wrocławską wiosnę zobaczyć, a tu się okazuje, że bardziej zaawansowani jesteśmy? Może to przez nasze śląskie ogrzewanie "podłogowe" - chwała wszystkim grubiorzom

Justyna - empiryzm jest mi bardzo bliski Może z okazji świątecznego odgruzowania domu zakupię takowy asortyment do sprzątania?

Angelika - zawsze powtarzam, że dzieci są urocze - jak śpią
O czyszczeniu skóry lakierem do włosów nie słyszałem - ale dobrze wiedzieć

Się upisałem!
Macham do zaglądających!
AngelikaX 13:49, 06 kwi 2017

Ja kawę... ciasto... chętnie

A dzieci... swoich nie masz to nie widział, jakie urocze minki potrafią mieć dzieciaczki złapane na gorącym uczynku (czyt. przy malowaniu kanapy) lub umorusane także nie tylko kiedy śpią
Basilikum 17:23, 06 kwi 2017

o kawa i ciasto
melduje sie w takim razie

Angelika musze sbie zapamietac, ze jestes specjalistka od plam

ja magicznej gabki nie znam, chyba to zle
Tusiala 11:22, 07 kwi 2017

Sebek napisał(a)

25 marca widziałem je ostatni raz i wyglądały tak końcówki nawet pozwijane nie były

Jakby zimny nie było A konwalnik piękny. Czemu mi się taki dywanik nie chce zrobić?
abiko 11:28, 07 kwi 2017

Kurcze Seba - nich mnie ktoś nauczy robić lemoniadę.. "jeśli życie daje Ci cytryny - zrób lemoniadę"
mira 11:48, 07 kwi 2017

To ja poproszę kawę i lemoniadę i lecę czytać bajeczne wspomnienia z raju

Masz rację jak malo się widzi ogród to inny jest dystans i to jest dobre