Witaj Paweł jeżeli chodzi o niebieskie kule to zobaczyłam na facebooku reklamę sklepu napisałam do nich i przysłali
Wpisz w gogle Inspirujący Dom wyskoczy Ci ten sklep tam poszukasz
kliknij w Ogród a potem Szklane kule dekoracyjne
Może pod tymi śliwami posadzić trzmielinę Emerald Gold lub Emerald Gaiety ,powtórzyć lawendę po drugiej stronie chodnika. Chyba wywalę te dwie sosny zaznaczone krzyżykami, ale co posadzić pod sosną niwakiem?
Kilkukrotnie próbowałam z cebulek zaprosić przebiśniegi ale... podobno najelpiej przyjmują się wykopane z miejsc gdzie rosną dobrze. Z cebul kupnych nie udało mi się jeszcze.
Te stemple mają być obwódką przy ścieżce z piasku, myślałam je okorować i zapuścić na taki kolor ja donicę, ale podobają mi się w tej korze i chyba je takie zostawię
eMuś regulował i wyszło mu coś takiego
kawałki wychodzą w zależności od grubości włożonych gałązek, z grubszych są większe, a cieniutkie gałązeczki tylko poszarpane , ale one znikają praktycznie w tych większych, na moje oko to wychodzą takie wióry Na żywo to nie wiem jak?
Super, a ta czarna malwa fajnie się rozsiewa, tak z umiarem. Miałam ją jakiś czas, a potem chyba wyplewilam siewki. Ta malwa jest dwuletnia, góra trzyletnia, jak jej się miejsce podoba