Słoneczny Ogród
20:58, 17 mar 2017
Nowalijka witam Cię serdecznie. Cieszy mnie to, że Ci się podobają moje roślinki 
Zapraszam w każdej wolnej chwili, będzie mi bardzo miło
Ela no właśnie ja też tak mówię, chęci do roboty mam, ale mogłoby być trochę cieplej. Dziś deszcz mnie przegonił. A roboty dużo, tak jak i wszędzie.
Szkoda tego świerka, a tak mi się podoba, jest ciekawy- oryginalny.
Dominika jakie masz trawy? Co jeszcze masz zaplanowane do zrobienia?
Basia Dziękuję. Nakręcam się jeszcze bardziej niż zwykle na kwiaty i musiałam kupić tego ciemiernika
Gosia No właśnie mobilizujemy się nawzajem. Mam sporo nasion ale niektóre zakwitną dopiero na drugi rok
i gdzie tu to trzymać, dwa lata w doniczce? Nie da rady. Boję się, że gdy wsadzę do gruntu to potem wygrabię
i zmarnuję. Powojniki u mnie 3 szt szlag trafił.
Patrycja Dzięki. Lampki solarne takie świece to nowy nabytek z promocji z JYS..
Dla miłych gości, mój wczorajszy gość, który się pokazał pierwszy raz po zimie. pięknie śpiewa i pięknie wygląda, ach ten róż....
Makolągwa
Zapraszam w każdej wolnej chwili, będzie mi bardzo miło
Ela no właśnie ja też tak mówię, chęci do roboty mam, ale mogłoby być trochę cieplej. Dziś deszcz mnie przegonił. A roboty dużo, tak jak i wszędzie.
Szkoda tego świerka, a tak mi się podoba, jest ciekawy- oryginalny.
Dominika jakie masz trawy? Co jeszcze masz zaplanowane do zrobienia?
Basia Dziękuję. Nakręcam się jeszcze bardziej niż zwykle na kwiaty i musiałam kupić tego ciemiernika
Gosia No właśnie mobilizujemy się nawzajem. Mam sporo nasion ale niektóre zakwitną dopiero na drugi rok
Patrycja Dzięki. Lampki solarne takie świece to nowy nabytek z promocji z JYS..
Dla miłych gości, mój wczorajszy gość, który się pokazał pierwszy raz po zimie. pięknie śpiewa i pięknie wygląda, ach ten róż....
Makolągwa