Zdjęcia poglądowe dla Horci:
Czy lawenda u was zdobi zimą?
U mnie zimą wyglądała tak:
Odwilż:
A kwitnie już na początku czerwca. Cały rok ma łądne poduszeczki i co najważniejsze pachnie
Ja już się tej wiosny doczekać nie mogę... co prawda rewolucji wielkich nie będzie bo remont nas wykończył pod każdym względem ale plany powoli powstają... na razie nanoszę co i jak na kartkę... to precyzyjna praca i jak zawsze coś się nie zgadza ale nie daję za wygraną
Po śniegu zostało już wspomnienie...mam nadzieję
Wygrabiłam rabaty i odsłoniłam piękne zielone kępki. Dwa dni temu jeszcze nie było białych pączków, a dzisiaj niespodzianka
Kępy bardzo się rozrosły będzie co podziwiać.
Wychodzą po kolei wszystkie cebulowe...teraz słońce, ciepełko i deszcz i będzie się działo
Dzisiaj wracając z pracy zobaczyłam... bazie . A zatem... już przedwiośnie!
Na pożegnanie zimy kilka fotek aby udokumentować jak zimowa to była zima - (fotki sprzed dwóch tygodni)
Dobry wieczór
Moja już przycięta
Potrafi zaszaleć, ale bardzo lubię te staśmione pędy obsypane kotkami.
U mnie już bez śniegu i ładnie obsycha, wiatr bardzo pomaga.
Warto było wykopać rowy odwodnieniowe, teraz można przejść spokojnie po ogrodzie. W zeszłym roku utopiłabym się po kolana
Boję się, że za dużo czerwonego, to jak za dużo szczęścia naraz ...
Ale też rozpatruję tę opcję. Problem w tym, ze te jeżówki kwitną w tym samym czasie, co róże. Na dodatek róże pójdą na wschodnią stronę, na mniejsze słońce, powinny sobie poradzić, a jeżówki nie będą tam kwitły...
Mam jeszcze herbacianą rabatę i może tam by pasowały, ale muszę w sezonie to ocenić na żywo ...
Każdy ma ten problem, każdemu się to pokazuje, a jest to z powodu przenoszenia postów do innych wątków, albo kasowania postów. Czasem ktoś mnie o to prosi, a ostatnio mieliśmy sporo spamów, po kilka, kilkadziesiąt nawet stron i musieliśmy spamy usuwać. Stąd stron "brakuje". Trzeba kliknąć na pierwszą stronę, a potem na ostatnią i nie będzie takiego komunikatu. Każdy to ma, gdy trafia na taki wątek. Ja np. przenosiłam kilka stron gdy Kropka umarła do wątku cztery łapki i brakuje mi stron.
Czasem jest tak, że piszecie posty nie na temat danego wątku, muszę je przenosić.
Np w wątku o herbicydach było chyba z 30 stron o ekologicznych opryskach hmm, no to jak mogły być w herbicydach??