Dzięki!
Zaintrygowałaś mnie - jakie clematisy posadziłaś, nic u Ciebie nie znlazłam - zaraz polecę może już napisałaś u siebie
Na różyczki już się doczekać nie mogę, w tym roku już ich nie będę przeciągała na jedną stronę, niech szaleją .
Niech zasłania cały widok - jak tawuły będą miały za ciemno to je najwyżej przesadzę.
Dzięki Bogdziu!
Aniu bardzo się cieszę! Weź sobie mój numer tel. i w razie jak byś nas nie mogła znaleźć to dzwoń .
Kasiu jeśli o róże chodzi to moja wiedza jest jeszcze bardzo skąpa ale wydaje mi się że sadzonki były bardzo ładne, te akurat z Floribundy były.
Asiu dzięki! Wstawię jej zdjęcia w wątku rózanym jak będzie co wstawiać.
Kilka lat temu przy domu sąsiadów widziałam takie cudo:
Nie wiem jaka to odmiana, rok później niewiele z niej zostało , nie wiem czy zmarzła, czy powód był inny ale właśnie takie coś mi się marzy . Jeszcze górą siatki chcę puścić powojnika Rubensa ale ciągle się waham.
Ogromne wrażenie i na mnie zrobiła! Mam nadzieję że i moja się popisze
Nic się nie zmieniło może nie będzie problemów ze znalezieniem się ale lepiej mieć możliwość kontaktu .
Reniu ta powyżej to róża u sąsiadów w 2014r mam tylko takie kiepskie zdjęcie i nie mam pojęcia jaka to odmiana ale chciała bym uzyskać podobny efekt różą Flammentanz + jeszcze będzie Vilchenblau - zdjęcia są stronę czy dwie wcześniej