Gąbka na all...1x2m 36 zł - starczyla akurat na 4 płyty. Plyty mogą być jakieś stare leżące w kącie...lub OSB. W domku nad jeziorem właśnie OSB eM pociął. Plus koszt kleju - 13 zl all i koszt materialu - to już zalezy jaki wybierzesz. Ten kolorowy z ikei 70zł W domu też robilismy zagłówek. Tu już 9 plyt poszło więc wszystko razy 2. Wykorzystaliśmy płyty - stare drzwi z szafek w garderobie...bo je i tak wywalaliśmy. Montowanie na wkręty - blaszki na zakładkę. Patent eMa. Można też na klej montazowy ale przy tej opcji będzie większy problem przy demontażu zagłówka za lat 7 bo z takączęśtotliwością robię remont sypialni Jak masz jakieś dodatkowe pytania - dzwoń Fotka pogladowa...inne nie nadają się do publikacji bo wszędzie eM jest więc na priv mogę ci dać.
Rojniki zaciapane od deszczu
Produkcja zakończona...na razie
Proszę Sylwuś
gdzie te fotki [tupie nozka]
Skarby niczyje
Aga to jak u Ciebie - cisza na morzu.... a potem jak walniesz zdjęciami po oczach to można w depresję wpaść nad własnym lenistwem Jak wysiewy - co wzeszło ?
Trochę mojej wiosny...
Trochę mojej wiosny... [img
Reszcie macham i uciekam.. mam trochę innych pilnych rzeczy do zrobienia.. .. Irysy te co rosną od lat kwitną, a te co posadziłam na nowo ledwo kiełki tu i tam wypuszczają..
Ale masz siewki oj cuda