Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

AniMa 07:28, 17 mar 2017

Ale czyściutkie rabaty
Aga mam magnolię - jedna nawet już na miejscu
AgataP 10:10, 22 mar 2017

Aga to jak u Ciebie - cisza na morzu.... a potem jak walniesz zdjęciami po oczach to można w depresję wpaść nad własnym lenistwem
Jak wysiewy - co wzeszło ?
Wendy79 09:28, 23 mar 2017

AgataP napisał(a)
Aga to jak u Ciebie - cisza na morzu.... a potem jak walniesz zdjęciami po oczach to można w depresję wpaść nad własnym lenistwem
Jak wysiewy - co wzeszło ?

Agatko, u mnie cisza na morzu, nic się nie dzieje. Dzisiaj taka sytuacja przed pracą...
AgataP 09:37, 23 mar 2017

Widzę różanka będzie wzbogacona Mnie kusi by rabatę przy wjeździe obsadzić różami, ale wciąż się waham...
margaretka3 09:44, 23 mar 2017

Sytuacja bardzo przyjemna
Idziesz konsekwentnie do przodu Ja tu stałą akcję widzę, a nie ciszę
Jana 20:42, 28 mar 2017

róże pewnie już wsadzone
Gruszka_na_w... 21:22, 28 mar 2017

Bardzo ładne sadzonki Ci się dostały. Niech rosną ku Twej radości.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Wendy79 22:51, 28 mar 2017

Jana napisał(a)
róże pewnie już wsadzone

Tak, ale ciągle za mało ...

Dzisiaj takie powolne działania; przy takiej pogodzie szkoda byłoby nie skorzystać. 19 stopni, słoneczko i w końcu bezwietrznie... Miodzio... Wyplewiłam prawie całą hortensjową, nawiozłam hortensje i magnolie, przycięłam turzyce i rozplenice. Straty będą, ale chyba muszę podziękować za nie mojej kotce Jutro skończę i przenoszę się pod agrest, szykować miejsce pod część ognistej. Piątek i sobotę planuję dla części sadowniczej, a na niedzielę - jeśli pogoda dopisze- szykuje się na cięcie róż.
Ściągnęłam dzisiaj tunel, a tam powitała mnie śliczna rzodkieweczka i szpinak
Wendy79 19:26, 29 mar 2017

Po powrocie z pracy, pogoda się popsuła i spadł deszcz. Z jednej strony to dobrze dla nawozu, z drugiej jednak musiałam zmienić plany...

Pomidory popikowane, 23 sadzonki (Gordost Sibiri nie wzeszedł, wysiałam jeszcze raz), reszta pójdzie na rozdanie Teraz pora na paprykę, por i seler...

AniMa 08:17, 30 mar 2017

Wow, ale ładniutnkie Swoje moczyłam w rumianku 2 dni i wczoraj "wysiałam" na krążki torfowe...zobaczymy jak ustrojstwo sie sprawdzi