nie wiem czy coś widać ale tak przy siatce ma być żywopłot z dereni f. może pomieszany z dereniem białym , żeby zimą było kolorowo .Przy bramie 3 śliwy wiśniowe nie wiem jeszcze jakie ale najchętniej widziałabym tam Pissardii nie szczepioną. Po stronie domu pod sumakami plan się nie zmienia hako i bukszpany a za ścieżką lawenda. Nie wiem jednak co po drugiej stronie chodnika pod sosną i pod śliwami.
eM wyplewił do końca trocinówki, a ja poprzycinałam krzewy i drzewka z prawej strony ogrodu
A potem było to co tygryski lubią najbardziej wielkie sadzenie
płotek przy warzywniku zdemontowany
łyso się zrobiło, brakuje mi, ale wiosną będzie lepszy
Dla Ani z Malutkiego pod lasem wstawiam fotkę mojego żywopłociku buksikowego z sadzoneczek po 1 zeta
w lecie 2015 sadzone już są takie ładne , a rok temu dwa razy przycięłam
i dla Agi Abiko
domek dla owadów , Aguś tak siatka zabezpieczony
i jeszcze przedogródek. Ice Dance cudnie się rozrosły i podobają mi się w duecie z buksami.
A poza tym udało mi się dziś zgrabić trawnik. Emuś powycinał wszystkie elementy mikro altanki. Zostało jeszcze dociąć dwa skosy i skrócić nogi, bo za długie są. Będzie ona zrobiona ze starych krokwi dachowych. Starych i spękanych, ale to im dodaje uroku. Będzie stała przy samym domu, więc dach nieco ochroni ją przed deszczem.
a to te dwie bidule z L.... Są w bardzo kiepskim stanie. Więcej się nie skuszę na takie przedwczesne kupowanie.
słońce w miskantach
stipki jeszcze mają kucyki