Te łączki co rok uzupełniam , w tym roku tez będe przesadzac w wolne miejsca krokusy sadzone w innym miejscu specjalnie w celu przesadzania. Pogoda faktycznie nie do wyjscia w ogród , mży i jest niezbyt ciepło. Ja muszę wyjsc z domu by je zobaczyc bo rosną pod tymi wielkimi bukami.
Śliczna łączka krokusowa
Czytam u Ani, że cieszysz się pełnym przebiśniegami. Pokaż
Mnie też przebisniegi bardzo cieszą. Kwitną najdłużej z tych wczesnowiosennych. Przekwitły już ranniki, przekwitły iryski, a one nadal dzielnie się trzymają.
Bardzo mnie cieszą te przebisniegi, kwiaty są większe od tych pojedynczych , jedne i drugie lubię ale te pełne trudno dostac , mam tylko dzieki Ani.U Ciebie przekwitły iryski? U mnie własnie zaczynają kwitnąc bo dotychczas były tylko pojedyncze.Proszę zdjęcia pełnych.
na tym iryskowym zdjeciu widac okladniej wielkosc
bede ich szukac. Czy one sie jakos nazywaja? a nie zle pytanie, na pewn sie nazywaja tylko czy Ty ta nazwe znasz
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
I to jest myśl kupować kwitnące !
Bogdzia u mnie był grad i burza - sprzątanie ogrodu od nowa.
Róża Monika mi wymarzła buu.
I jeszcze muszę się poskarżyć na lilypol -zamówiłam lilie i ani słychu już 2 maile pisałam i nic - nie masz telefonu do nich
Zaraz napiszę na pw. Moniki szkoda ale co zrobic mnie padły dwa klony.Lilypol niestety nie odpisuje na maile , tez tego doswiadczyłam ale myśle ze dostaniesz co zamówiłas, oni najpierw wysyłaja zapłacone a na końcu te za zaliczeniem.