Uśmiecham sie do Twoich fotek, wiosna to jednak wiosna, negatywy też fajne
Sylwia żółte, jakie czerwone Masz je tutaj z 2015 roku na skarpie. Jak sobie je wykopiesz to Twojeszt.. kurcze z 20 na bank. Tylko mi z Ł. skarpy nie zdemolujcie za bardzo
Śliczne zdjęcia dla poprawy nastroju, nie takie negatywy dwukolorowe jak ostatnio prawie wszyscy wklejamy. Z malwami bladoróżowymi szczególnie mi się podoba
Pamiętam te fotki co Iwonka przypięła. Hmmm rozmarzyłam się
I RABATA II przy garażu/pomieszczeniu gospodarczym
Dzisiejsze: Tulipany które dostałam od synka :
Mój ogród powstaje na działce, która ma trochę ponad 3 tys mk. W 2011 roku powstał jedynie warzywniku, który w tym sezonie ulegnie całkowitemu przebudowany. Cześć ozdobna powstaje praktycznie od 2 lat. Staramy się (ja i mój M) by ogród miał charakter nowoczesny, z ograniczoną ilością gatunków. Działka jest spora zatem projektujemy (duże słowo) ją poszczególnymi rabatami. A teren nie jest łatwy bo ma 4 metrowy spadek, dom postawiony jest sporo ponad pierwotnym poziomem gruntu i dodatkowo nie mało u tu zafalowań terenu - można to nazwać wyzwaniem A teraz trochę pisma obrazkowego z poprzednich sezonów. Witaj piekny masz ogród nowoczesny taki jaki lubię I chaciałem się spytać po ile kupiłas wiśnie szczepione na pniu o ile to są wiśnie???