Nie zrobiłam jeszcze przeglądu 2016 roku. Teraz mam dopiero trochę wolnego czasu. Może zachcecie przypomnieć, co się działo w ubiegłym roku w moim ogrodzie
Ando, jakże mi tego brakuje ... Takiej organizacji życia społecznego. Punkt Reiseprogramm zwłaszcza interesujący . Wiesz, że mam plan poznać ogrody w Alzacji w odsłonie wiosennej?
Dojrzałam u Ciebie lampy kule - możesz coś o nich napisać? z czego wykonane? jakie duże? podłączenie na stałe do prądu czy akumulator? zadowolona jesteś? Szukam właśnie 40cm i 60cm - mam jedne na oku
Ale Wam się trafiła przygoda ja to mogę się pochwalić z telewizyjnych przygód - udział w nagraniu The Voice of Poland - oczywiście na widowni nie jako uczestnik
To siostry...czasem śpią razem, a czasem jest wojna...najczęściej są zazdrosne o to którą głaszczę...staram się na dwie ręce....dobrze, że mam tylko dwa koty
Na dwór nie wychodzą....domowe wiejskie koty
Kocica, którą zabraliśmy po przeprowadzce po jednym wyjściu przepadła.
Gdy te były młode, to dziecko było małe i baliśmy się, że z dworu coś przyniosą (mieszkamy przy lesie, jest dużo dzikiej zwierzyny)...i tak zostało...
Są czyściutkie i mięciutkie jak króliczki.