Nie, jak na priv podawałam Tobie to już miał wyższe - od wiosny jakoś jak dzwoniłam. Kontaktowałaś się z nim? Odnośnie cisów na żywopłot? Jak cenowo wypada? [/quote Nie nie dzwonilam teraz.wiosna jak kupowalam to umawialismy sie na jesien na stozki i zywoplot ale bez konkretow. Ps. O tej chemii a wlazciwie jej braku tez bym sie chetnie na priv dowiedziala. Soda i octem jedziesz czy jakies eko prearaty masz sprawdzone.
Chemii w domu nie używam wcale prawie - tylko w toalecie - napisze na priv wieczorkiem
Droczę się, bo i ja nie pamiętam kiedy tam byłam
No tak,jakie to proste Jakiś czas temu kosmetyczka teraz kosmetolog.No i zamiast myślnika miał być przecinek.Wyszła gra słów
JAK NIEDŹWIEDZIE PRAWIE
dobra to dawaj liste mi na Pw polecanych kosmetyków i chemii do domu (te kible mnei wykończą)
Najważniejsze to odpowiednie podejście Jak za karę idziesz dłubać w ogrodzie to robota nie pójdzie Przyjemna praca = szybki, fajny efekt ps. ale się pomąrzyłam ps.2 Kosmetyczka? a co to?
Angela a nie boisz się że latem w tym pawilonie będzie jak w szklarni i nie da się wysiedzieć. Ola ma taki częściowo oszklowy dowek więc sporo cienia ma.
Tak, to ta
Zapasy zbieramy
Nie mam zielonego pojęcia. Ot - poczucie humoru cioci hehe. Co zrobić? Siąść i działać
Angelika podejrzewam,że to będzie hit z pawilonem Kulek masz do cięcia sporo.Ale skoro Ty świetnie z nimi dajesz sobie radę i innymi pracami to przykład dla mnie i innych jak można sprawnie i szybciutko ogarnąć ogród by były takie efekty. Mój ogród prawie równolatek Twojego ale muszę przeorganizować prace w nim by mieć więcej czasu na inne przyjemności.Chociażby kosmetyczkę-paznokcie i te sprawy Bo nie pamiętam kiedy ostatnio byłam
Świetne! I fajnie będzie pasować do Waszego ogrodu W mojej B. cisza z cebulowymi...
No to teraz Angela przegięłaś. Po pierwsze pokazałam eMowi twoje zakupy przy okazji spaceru zrobione. Potem pawilon. M tylko spojrzał na mnie i powiedział: trzeba było wyjść za milionera. Ha, ha, jakbym to ja chciała kupić. Fajny pawilon
Cześć Czy możesz się podzielić informacją czym i jak często nawozisz trawnik w sezonie?
Cebulowe polowanie udane moje corki kupily więcej niż jak jak na razie