http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveline-Nail-Salon-wzmacniajaca-odzywka-z-diamentem-12-ml,324633,5850 to ta o której pisałaś?
Angeliko, pawilon superaśny Bedzie jak u Caringtonów Muszę upolować białe czosnki hmmm... Zakupki niezłe, ja też kupiłam co nie co, ale chcę czosnki
Cebulowe polowanie udane moje corki kupily więcej niż jak jak na razie
Cześć Czy możesz się podzielić informacją czym i jak często nawozisz trawnik w sezonie?
No to teraz Angela przegięłaś. Po pierwsze pokazałam eMowi twoje zakupy przy okazji spaceru zrobione. Potem pawilon. M tylko spojrzał na mnie i powiedział: trzeba było wyjść za milionera. Ha, ha, jakbym to ja chciała kupić. Fajny pawilon
Świetne! I fajnie będzie pasować do Waszego ogrodu W mojej B. cisza z cebulowymi...
Angelika podejrzewam,że to będzie hit z pawilonem Kulek masz do cięcia sporo.Ale skoro Ty świetnie z nimi dajesz sobie radę i innymi pracami to przykład dla mnie i innych jak można sprawnie i szybciutko ogarnąć ogród by były takie efekty. Mój ogród prawie równolatek Twojego ale muszę przeorganizować prace w nim by mieć więcej czasu na inne przyjemności.Chociażby kosmetyczkę-paznokcie i te sprawy Bo nie pamiętam kiedy ostatnio byłam