Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:33, 24 lip 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Duży ten Twój faktycznie... końcówkę ssącą ma naprawdę sporą (nie da się jej ściągać? )

mój to:

NAC VBE300-AS-H

już myślałam, że z tego modelu nie jesteś zadowolona i zdziwiłam się bardzo...

muszę o nim poczytać, na szczęście nie jest drogi, jakby coś.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:31, 24 lip 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Mam NAC VBE-300-AS-WS-CH.
Jak dla mnie ta rura jest za szeroka, nie umiem nią podjechać w miejsca gdzie nagromadzenie kulek jest gęste, suchych listków nie wciąga - no ogólnie kapa.

Duży ten Twój faktycznie... końcówkę ssącą ma naprawdę sporą (nie da się jej ściągać? )

mój to:

NAC VBE300-AS-H

już myślałam, że z tego modelu nie jesteś zadowolona i zdziwiłam się bardzo...
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 09:31, 24 lip 2017

Do góry
admete napisał(a)

Dzięki
nie było Cię urlopowałaś?

Nie bez ukorzeniaczy, podlewam tylko wodą z nawozem i się do nich uśmiecham i gadam że mają rosnąć hahahahahahaha - nie żartuję

Nie, jestem jeszcze przed, całe szczęście

A jaki to nawóz dodajesz?

Pokaż aktualny widok z kuchennego okna, bo coś ostatnio skąpo z fotkami.

Podziwiam za ten ogrom pracy przy oczyszczaniu kostki i w warzywniku.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:24, 24 lip 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Jak dla mnie ta rura jest za szeroka, nie umiem nią podjechać w miejsca gdzie nagromadzenie kulek jest gęste, suchych listków nie wciąga - no ogólnie kapa.
miałam ten sam problem, jak po ataku grzyba musiałam liście z obwódek wyzbierać.Tą szeroką rurą nie dało się , zamocowałam sobie zwykłą od odkurzacza
Tu ma być ogród :) 09:23, 24 lip 2017

Do góry
admete napisał(a)

Prześliczna!!!!! taka tęczowa i ta zieleń...............

miałam kiedyś seledynową, ale zmieniła kolor na różowy

Nie strasz Ta od 3 sezonów taka sama, może nic jej nie odstrzeli, oby
Typografia ogrodu 09:21, 24 lip 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
mowisz weź szybko. Może faktycznie. Nowa viva ma intensywniejszy kolor choc pokroj jeszcze trochę pokraczny. Fotek chyba z wiosny nie mam ale moge zrobić w następnym sezonie. Ogolnie ja zazwyczaj ścinam polowe zeszłorocznego przyrostu i nigdy mnie nie zawiodła ta metoda

Czyli na pewno nie bardzo nisko - no ale Ty sobie możesz pozwolić przy swoim aerale.
Ale ja w takim razie lepiej zostanę przy drastycznym cięciu, bo gigantów mój ogród nie pomieści.

W każdym razie moje limki dopiero co zalążki kwiatów pokazały, ze dwa tygodnie opóźnienia względem Twoich mają.
Typografia ogrodu 09:18, 24 lip 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
sadleriany zamówione ale czy je dostanę skoro na jesienne czekam już nie wiadomo dlaczego od dwoch miesięcy... ale tracę cierpliwość

A czemu sobie nie podzielisz? Ja z tych co ubiegłej wiosny sadziłam to dziś z jednej sadzonki z 20 bym mogła zrobić i to takich widocznych.
Szczerze to zaczynam się bać tych traw w kolejnych latach - zaczynam się zastanawiać czy swojego pola rolnego nie wykorzystać pod szkółkę
Typografia ogrodu 09:16, 24 lip 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
wiedzialam ze kto jak kto ale Ty spacerujesz na pewno

hihi
Typografia ogrodu 09:16, 24 lip 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Zadziwiająco szybko Ci ogród dojrzał - wszystkie rabaty zrobiły na mnie teraz ogromne wrażenie.
Ta nowa Viva ładniejszy kolor ma i cudnie się komponuje z pobliskimi rabatami.

Chciałabym zobaczyć fotki Twoich Limek po wiosennym przycięciu, bo niewiarygodnie wielkie sa w tym roku i już bardzo zaawansowane.

mowisz weź szybko. Może faktycznie. Nowa viva ma intensywniejszy kolor choc pokroj jeszcze trochę pokraczny. Fotek chyba z wiosny nie mam ale moge zrobić w następnym sezonie. Ogolnie ja zazwyczaj ścinam polowe zeszłorocznego przyrostu i nigdy mnie nie zawiodła ta metoda
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:15, 24 lip 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Edytko piszesz o modelu odkurzacza co ja mam?

Typografia ogrodu 09:14, 24 lip 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

U mnie zaczęła odrastać expressowo, ale mam ją w miejscu gdzie słońce jest dopiero po południu.

Ja bym się raczej nie zdecydowała na wielką rabatę z kłosownicą.
sadleriany zamówione ale czy je dostanę skoro na jesienne czekam już nie wiadomo dlaczego od dwoch miesięcy... ale tracę cierpliwość
Typografia ogrodu 09:13, 24 lip 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

haha, teraz dopiero to przeczytałam, a mogłam Ci wtedy pomachać z upchanych spacerowiczami Katowic
wiedzialam ze kto jak kto ale Ty spacerujesz na pewno
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 09:11, 24 lip 2017

Do góry
O jak dobrze, że już nie cierpisz i humorek wrócił
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 09:11, 24 lip 2017

Do góry
O jak dobrze, że już nie cierpisz i humorek wrócił
Pogubiłam się po drodze... 09:01, 24 lip 2017

Do góry
Śliczne trawki w donicach.
A te trawki na rabatce co działałyście to chyba ML?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:57, 24 lip 2017

Do góry
To cięcie kulek to istna perfekcja!
Renia, ja nie jestem w stanie odkurzaczem wyzbierać wszystkich ścinków po cięciu, szczerze mówiąc rozczarował mnie mocno ten sprzęt - nie wiem czy kupić jakiś inny model jeszcze, czy pogodzić się, że to urządzenie po łebkach sprząta.
Typografia ogrodu 08:55, 24 lip 2017

Do góry
Zadziwiająco szybko Ci ogród dojrzał - wszystkie rabaty zrobiły na mnie teraz ogromne wrażenie.
Ta nowa Viva ładniejszy kolor ma i cudnie się komponuje z pobliskimi rabatami.

Chciałabym zobaczyć fotki Twoich Limek po wiosennym przycięciu, bo niewiarygodnie wielkie sa w tym roku i już bardzo zaawansowane.

Typografia ogrodu 08:42, 24 lip 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A i pozdrawiam z Poznania dla pozostałych spacerowiczów

haha, teraz dopiero to przeczytałam, a mogłam Ci wtedy pomachać z upchanych spacerowiczami Katowic
Typografia ogrodu 08:33, 24 lip 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
widzisz a Malkul wlasnie narzeka bo słabo jej odrastają. I sama rabaty nie tykam bo ciagle myśle czy klosownica ro dobry wybór

U mnie zaczęła odrastać expressowo, ale mam ją w miejscu gdzie słońce jest dopiero po południu.

Ja bym się raczej nie zdecydowała na wielką rabatę z kłosownicą.
Tu ma być ogród :) 18:25, 23 lip 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Butterfly Kisses z seslerią Variegata

No i mnie położyłaś tym zdjęciem na łopatki. Wiesz, że moje dopiero zaczynają nieśmiało kwitnąć ? i to też nie wszystkie sadzonki. Zachodzę w głowę od mysli co im w tym roku odbiło ?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies