Mirella w temacie skrzydeł już nie tak łatwo(z tym Pesel) znaleźć coś co uskrzydla zwłaszcza że nie jestem miłośnikiem Red B...
Ania to cyprysik nutkajski Pendula i tego właśnie polecam, spokojnie znosi cień jest najszerszy z płaczących nutkajów
wyjątkowo bezobsługowy a jak ma być jeszcze szerszy to wystarczy mu tylko lekko podeprzeć (podwiązać) dolne gałęzie - szybko sie usztywnią w tej pozycji a "firanki" będą dalej zwisać, zrobiłem tak z jedną gałęzią nad ścieżką
to właśnie ta gałąź po prawej, na wprost c.n. Jubilee (wąski)
i autostrada do nieba
Halinko, co słyszę? Leżysz w betach? No ale na grypę to tylko łóżeczko! Zdrowiej szybko, bo u mnie już powoli się rusza!
To piękne niebieskie to szafirki!
Bardzo już tęsknię za wiosną i słońcem, ale dzisiaj czytałam prognozy na najbliższe dni i co... i już bez mrozu w nocy i w dzień do stopni
Idzie wiosna! Czuję to
Już nie mogę się doczekać na takie widoki
Witam serdecznie w moim ogrodzie
Bardzo się cieszę, że moja wizja ogrodu Ci się podoba. Mam wielką nadzieję, że w tym roku ogród znacznie się zmieni właśnie za sprawą ceglanej architektury.
Cegły zamówione już przebieram nogami
Zapraszam
Kasiu jestem na nie zła i miałam mordercze myśli. Ja nie chcę im krzywdy zrobić, ale nie chcę żeby one krzywdziły mój ogród i rujnowały moją pracę.
Mam nadzieję , że drewniany lity płot trochę je powstrzyma, bo tutaj na działkę mi nie wchodzą. Oby pomogło
Oglądałam te pastuchy i nie wiem , czy na osiedlu mogę czymś takim okręcić płot. Dzieci, psy i tabuny ludzi ?
Gdzieś w polu to i owszem , a tu?