Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 15:24, 14 gru 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
super się choineczka świeci

choinka w bolach sierodziłą, najpierw była szara potem biała potem szlifowana bo za biała ech nic mi nie komponuje ostatnio kryzys dekoracyjny mam hihi''

w zasadziebyłąm na nie jesli o oswietlenie na tej choine powinna byc surowa ale przegłosowali mnie coz robic )
Lawendowy zawrót głowy 15:19, 14 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękne ozdoby Jola - masz do tego rękę Ja już trzeci tydzień poinsecje kupuję i... nie ma nigdzie takich jak chcę

Sebek u młodego mam białe tez długo szukałam )))

a w zasadzie zielonkawe "__ dzieki to miłe )
Lawendowy zawrót głowy 14:43, 14 gru 2016

Do góry
sylwai napisał(a)
Pięknie Jolu,też mam ten świecznik adwentowy.Pokażesz tą cudną drewnianą choinke?

Sywiu jak miło Cie zmowu widziec . awatarek masz sliczny tez lubie ten swiecznik ))

choinkowa fotka za dnia bedzie jak tylko za dnia wroce do domu hihihi ))
Lawendowy zawrót głowy 14:42, 14 gru 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
H&Y też lubię.

Ozdoby na oknach masz cudne. Czarne doniczki zoczyłam. Muszę też sobie kupić.

czesc z Ikeły a czesc malowana z czerwonych czarnymi sie stały )) buziak
Lawendowy zawrót głowy 14:41, 14 gru 2016

Do góry
Mixtoorka napisał(a)

Ja robię farsz jak na pierogi z kapustą i grzybami, ale do uszek dodaję jeszcze więcej grzybów. A ciasto robię jak na pierogi- makę zalewam gorącą wodą. I kleję się i wszystko na około Specjalistką nie jestem, ale muszę teraz ja dźwigać ten obowiązek, do tej pory zawsze z teściową lepiłam.

własnie wszystko sie zmienia i trzeba ...i tak sobie postanowiłam ze nie bede sie trzymała utartych schematow ....za duzo przemyslen ostatnio ...nostalgia grudniowa ))))
Lawendowy zawrót głowy 14:39, 14 gru 2016

Do góry
bdan napisał(a)

Cudnie i gustownie, aż się prosi, żeby po tylu stronach słowa pisanego dekoracje przypomnieć, więc cytuję

Danusiu dziekuje bardzo to miłe )

maluszek uroczy ))
Lawendowy zawrót głowy 14:38, 14 gru 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
a ja moje doniczki malowałam czarnym matowym sprayemciut taniej mnie wyszło niż wymieniać znów osłonki

Amelko moje tez malowałam z czerwonych na czarne super wyszło , pierwsze dwie kupiłam ikei do młodego do pokoju i tak mi sie spodobały ze doszły kolejne )
Lawendowy zawrót głowy 14:38, 14 gru 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

masz jakis sprawdzony przepis na uszka ...bo to nie jset moja najmocniejsza strona hihihi

Ja robię farsz jak na pierogi z kapustą i grzybami, ale do uszek dodaję jeszcze więcej grzybów. A ciasto robię jak na pierogi- makę zalewam gorącą wodą. I kleję się i wszystko na około Specjalistką nie jestem, ale muszę teraz ja dźwigać ten obowiązek, do tej pory zawsze z teściową lepiłam.
Lawendowy zawrót głowy 14:37, 14 gru 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Jolu bardzo klimatycznie u ciebie. Zazdraszczam amarylisow, chyba mlodego posle do ikei po nowe, bo moje juz przekwitly. Szkoda ze tak krotko maja kwiat. Na hiacynty zamierzalam poczekac do stycznia, ale tak pieknie u ciebie wygladaja....
A jak choineczka z drewna ozdoby dostala?

Moniczko nakupiłam ich mnostwo , rozkochałam sie wnich dzieki Nawigatorce Asi. były kiedys u mnie czerwonaw domu jak była dzieckiem i nie przepadałam za tymi kwiatami jak to mozliwe>>>? hicynty sie napatoczyły jak było nie brac??
Lawendowy zawrót głowy 14:35, 14 gru 2016

Do góry
Mixtoorka napisał(a)

Ja też, dlatego robię je jako pierwsze i mam z głowy i lżej mi na duszy, czas oczekiwania Świąt jakby piękniejszy

masz jakis sprawdzony przepis na uszka ...bo to nie jset moja najmocniejsza strona hihihi
Lawendowy zawrót głowy 14:34, 14 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Jak miło...pobuszuję sobie

czestuj sie ) hihi "__

a tak wyglada noca )
Lawendowy zawrót głowy 14:32, 14 gru 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Czytałam właśnie ze po większych pracach byłaś u siebie ....uszka bym już chciała mieć zrobione nie przepadam za ta dziabanina ))

Ja też, dlatego robię je jako pierwsze i mam z głowy i lżej mi na duszy, czas oczekiwania Świąt jakby piękniejszy
Lawendowy zawrót głowy 14:32, 14 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

to pokaż wianek

)
jakies dziwne zielone te foty zrobie jutro )
Lawendowy zawrót głowy 14:22, 14 gru 2016

Do góry
Kawa napisał(a)

aaa powoli powiadasz

nie jednak nawet powoli nie dojrzeję

Haha ale ja Ci niczego nie sugeruje ")))
Lawendowy zawrót głowy 14:13, 14 gru 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kamilko w pomieszczeniach to takie kropelki są czarne srebrne i białe )))

Ja dojrzewałam powoli hihi

aaa powoli powiadasz

nie jednak nawet powoli nie dojrzeję
Lawendowy zawrót głowy 14:11, 14 gru 2016

Do góry
April napisał(a)
Witaj Jolu,
Chciałam jeszcze o coś zapytać, bo robię niedługo elewację i marzą mi się drewniane akcenty. Wiem, że dom stawiał ci deweloper ale może się orientujesz. Interesuje mnie rodzaj elewacji, materiał z jakiego jest wykonana, drewno naturalne czy jakiś syntetyk. I sposób mocowania tej drewnianej elewacji. Masz klejoną czy w inny sposób mocowaną? Fachowiec zaproponował mi mocowanie na stelażu i kotwy chemiczne (bo mam ocieplenie już zrobione). Ale to ogromne koszty. Czy nie można tego po prostu kleić do podłoża czyli do styropianu pokrytego siatką i zaciągniętego klejem? Za duże ryzyko że wiatr oderwie wraz z ociepleniem?
Podpytywałam też już u Malkul, bo też ma fajnie zrobione. Zbieram doświadczenia i podpowiedzi.
pozdrawiam

Witaj miło April . Długo już z nami jesteś dwa lata gratuluję. Sporo wiesz i z tego co czytam pilna uczennica jesteś. Szkoda ze nie masz wątku ) Dziękuję za tyle pochlebnych słów. Powodzenia Ci życzę i pokaż nam kawałek swojej ziemi.

Co do elewacji niestety nie są to dobre wiadomości. Deska jest najtańszych lotów deweloperska. Często ja impregnujemy raz w roku i raz w roku malujemy. Mocowane są na kotwy i nie radzę Ci inaczej. Sam stelaż jest ciężki. Ostatnio wymyśliłam sobie takie belki za domem ale spalilo na panewce spore koszty a w dodatku musielibyśmy się przebić na klatkę schodowa z uwagi na mocowanie a mam dość już ponownego malowania ścian. Powodzenia.
Lawendowy zawrót głowy 14:04, 14 gru 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Wianek wisi na drzwiach sam podkład tylko miedziany świecący drugi dałam.

Choinka będzie żywa jak co roku błyszcząca srebrna biało piórkowa )))

to pokaż wianek
Lawendowy zawrót głowy 14:02, 14 gru 2016

Do góry
Mixtoorka napisał(a)

No na to wygląda, ale za to uszka i pierogi mam polepione a wczoraj nawet polepiłam z mięskiem dla M na dziś na obiad taka niespodziewanka go czeka w lodówce. Pierniczki jeszcze upierniczę.

Buziam

Czytałam właśnie ze po większych pracach byłaś u siebie ....uszka bym już chciała mieć zrobione nie przepadam za ta dziabanina ))
Lawendowy zawrót głowy 13:59, 14 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Joluś to już wiem, gdzie Ty byłaś przez ten czas...Pięknie to wszystko połączyłaś... betony, srebra, koszyczki...jak Ty to robisz??? Roślinka z koralikami tez wpadła mi w oko. Ciekawe jak się trzyma???

Zielone koraliki widziałam ostatnio u koleżanek i rosną na piękne roślinki ))chyba nie ma kłopotu z uprawa . Coraz bardziej mi się podoba )) do kupie sobie. Koszyczki to te od Zajacownia trzeci raz zmieniły kolor haa Lubie koszyki mam ich całe mnóstwo a w nich lamki wyglądają pięknie )))

Dzięki i buzka za mile słowo bo jakoś mnie ostatnio nic nie wychodzi nawet naleśniki spaliła hahs
Lawendowy zawrót głowy 13:54, 14 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Jolu robi się świątecznie u Ciebie a wianek jaki będzie? i choinka?

Wianek wisi na drzwiach sam podkład tylko miedziany świecący drugi dałam.

Choinka będzie żywa jak co roku błyszcząca srebrna biało piórkowa )))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies