Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 14:34, 14 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Jak miło...pobuszuję sobie

czestuj sie ) hihi "__

a tak wyglada noca )
lojalna_ 14:35, 14 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Ja też, dlatego robię je jako pierwsze i mam z głowy i lżej mi na duszy, czas oczekiwania Świąt jakby piękniejszy

masz jakis sprawdzony przepis na uszka ...bo to nie jset moja najmocniejsza strona hihihi
Mixtoorka 14:36, 14 gru 2016

Wianek oryginalny, bardzo mi się podoba
lojalna_ 14:37, 14 gru 2016

Moniq napisał(a)
Jolu bardzo klimatycznie u ciebie. Zazdraszczam amarylisow, chyba mlodego posle do ikei po nowe, bo moje juz przekwitly. Szkoda ze tak krotko maja kwiat. Na hiacynty zamierzalam poczekac do stycznia, ale tak pieknie u ciebie wygladaja....
A jak choineczka z drewna ozdoby dostala?

Moniczko nakupiłam ich mnostwo , rozkochałam sie wnich dzieki Nawigatorce Asi. były kiedys u mnie czerwonaw domu jak była dzieckiem i nie przepadałam za tymi kwiatami jak to mozliwe>>>? hicynty sie napatoczyły jak było nie brac??
Mixtoorka 14:38, 14 gru 2016

lojalna_ napisał(a)

masz jakis sprawdzony przepis na uszka ...bo to nie jset moja najmocniejsza strona hihihi

Ja robię farsz jak na pierogi z kapustą i grzybami, ale do uszek dodaję jeszcze więcej grzybów. A ciasto robię jak na pierogi- makę zalewam gorącą wodą. I kleję się i wszystko na około Specjalistką nie jestem, ale muszę teraz ja dźwigać ten obowiązek, do tej pory zawsze z teściową lepiłam.
lojalna_ 14:38, 14 gru 2016

amelia_b napisał(a)
a ja moje doniczki malowałam czarnym matowym sprayemciut taniej mnie wyszło niż wymieniać znów osłonki

Amelko moje tez malowałam z czerwonych na czarne super wyszło , pierwsze dwie kupiłam ikei do młodego do pokoju i tak mi sie spodobały ze doszły kolejne )
lojalna_ 14:39, 14 gru 2016

bdan napisał(a)

Cudnie i gustownie, aż się prosi, żeby po tylu stronach słowa pisanego dekoracje przypomnieć, więc cytuję

Danusiu dziekuje bardzo to miłe )

maluszek uroczy ))
lojalna_ 14:41, 14 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Ja robię farsz jak na pierogi z kapustą i grzybami, ale do uszek dodaję jeszcze więcej grzybów. A ciasto robię jak na pierogi- makę zalewam gorącą wodą. I kleję się i wszystko na około Specjalistką nie jestem, ale muszę teraz ja dźwigać ten obowiązek, do tej pory zawsze z teściową lepiłam.

własnie wszystko sie zmienia i trzeba ...i tak sobie postanowiłam ze nie bede sie trzymała utartych schematow ....za duzo przemyslen ostatnio ...nostalgia grudniowa ))))
lojalna_ 14:42, 14 gru 2016

Makao_J napisał(a)
H&Y też lubię.

Ozdoby na oknach masz cudne. Czarne doniczki zoczyłam. Muszę też sobie kupić.

czesc z Ikeły a czesc malowana z czerwonych czarnymi sie stały )) buziak
lojalna_ 14:43, 14 gru 2016

sylwai napisał(a)
Pięknie Jolu,też mam ten świecznik adwentowy.Pokażesz tą cudną drewnianą choinke?

Sywiu jak miło Cie zmowu widziec . awatarek masz sliczny tez lubie ten swiecznik ))

choinkowa fotka za dnia bedzie jak tylko za dnia wroce do domu hihihi ))