Zielone koraliki widziałam ostatnio u koleżanek i rosną na piękne roślinki ))chyba nie ma kłopotu z uprawa . Coraz bardziej mi się podoba )) do kupie sobie. Koszyczki to te od Zajacownia trzeci raz zmieniły kolor haa Lubie koszyki mam ich całe mnóstwo a w nich lamki wyglądają pięknie )))
Dzięki i buzka za mile słowo bo jakoś mnie ostatnio nic nie wychodzi nawet naleśniki spaliła hahs
Witaj miło April . Długo już z nami jesteś dwa lata gratuluję. Sporo wiesz i z tego co czytam pilna uczennica jesteś. Szkoda ze nie masz wątku ) Dziękuję za tyle pochlebnych słów. Powodzenia Ci życzę i pokaż nam kawałek swojej ziemi.
Co do elewacji niestety nie są to dobre wiadomości. Deska jest najtańszych lotów deweloperska. Często ja impregnujemy raz w roku i raz w roku malujemy. Mocowane są na kotwy i nie radzę Ci inaczej. Sam stelaż jest ciężki. Ostatnio wymyśliłam sobie takie belki za domem ale spalilo na panewce spore koszty a w dodatku musielibyśmy się przebić na klatkę schodowa z uwagi na mocowanie a mam dość już ponownego malowania ścian. Powodzenia.