Basiu ale śliczny maluszek pięknie będzie zatrzymany czas na lata oglądania ....życzę na mijające Święta spokoju miłości i zrozumienia a na zbliżający się 2017 rok szczęścia we wszystkim co może się trafić buuuziaki zostawiam i białegooo...
Jolcia prezent na czasie ciekawy i temat wiadomo trafiony i choinka super delikatnie bez szału ze smakiem czegóż więcej ...tylko szczęścia zdrowia i miłości życzę na mijające święta i na zbliżający się wielkimi krokami 2017 rok buziaki
Słomcia to berberys Juliany, który dam Ci wiosną. To zdjęcie sprzed tygodnia, jest zimozielony. U mnie ma dużo cienia i się nie przebarwia. A czy gałązki tego złotego derenia, z którego robiłam u Ciebie odkład w październiku są teraz czerwone? Czy może mają inny kolor?
Polinko Wielka Sowa to była moja pierwsza wielka góra 1968r Sobótki Słowiańskie nocne podejście z Pieszyc na W. Sowę i dalej po ognisku do Zagórza na zdjeciach u ciebie wieża widokowa już po generalnym remoncie i ośnieżona na moich fotkach z kwietnia70r odrobina śniegu a wieża jak widać ledwo stoi ale za to silna grupa nie do zdarcia
no może czupryny odrobinę skromniejsze
Luki, jestem pod wrażeniem dekoracji. Idealnie wszystko dobrane i ta czerwień to taka kropka nad i. Rewelacyjny klimat świąt i to wszystko z rąk mężczyzny...
Od dawna powtarzam, że mamy niezwykłych chłopaków na O.!!!