Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

bdan 20:53, 16 sty 2017

Ja u Ciebie koło jeziora chodzę z myślami, że chętnie bym sobie tam pospacerowała, a Ty u mnie gościsz

Nie boisz się o męża, że ten lód może pęknąć?
Basilikum 21:12, 16 sty 2017

yolka napisał(a)

To wcale tak nie wygląda, czasem pół roku nie zachodzę nad jezioro, choć mam je pod nosem

to tak jak ja do lasu chodze z dwa razy w roku. No czesciej wprawdzie przebiegam ale tylko sciezka taka ladnie wydeptana i wtedy sie na przrode az tak nie patrze, nie mozna tego wyjsciem do lasu nazwac
yolka 21:19, 16 sty 2017

bdan napisał(a)
Ja u Ciebie koło jeziora chodzę z myślami, że chętnie bym sobie tam pospacerowała, a Ty u mnie gościsz

Nie boisz się o męża, że ten lód może pęknąć?

Po tylu latach już się nie boję
jolanka 21:36, 16 sty 2017

Jezioro bajkowe Pocztówki bylyby piękne
Ewa777 16:10, 17 sty 2017

Ale masz fajnie - dostawa do domu świeżej ryby Bliskość jeziora, to na pewno duży atut. Miejsce na spacery i wypoczynek
yolka 17:04, 17 sty 2017

Dla Irenki - laurowiśnia - słabo ja widać przez chabazie cięta jest dopiero po kwitnieniu

GorAna 17:51, 17 sty 2017

Jolka, cudne fotki jeziora
Ach poślizgałoby się
Agania 21:03, 17 sty 2017

Przyleciałam do Ciebie na łyżwy...zachwytem oczywiście i na ryby
Pozdrawiam Joluś
Margarete 22:05, 17 sty 2017

Łyżwy owszem, bardzo nawet lubię tylko teraz nikt inny nie podziela moich pasji a w moim wieku niemłodej kobiecie jeździć na łyżwach głupio gdy wkoło same dzieci.... Ale zachwytu nad wędkowaniem nie rozumiem....siedzieć, i siedzieć, i siedzieć i czekać .....i a nuż cos się złowi....mój mąż wędkował, znikał nad wodą na kilkavgodzin po czym wracał z pustym koszem i mówił ze miał....cztery "brania".... nieee to nie dla mnie.

Rumianka 22:25, 17 sty 2017

Obejrzeć przepiękne widoki jeziora, to taaak, natomiast nie mogłam nawet patrzeć ze spokojem jak Twój eM siedział nad przeręblem... Ogarniało mnie przerażenie, tym bardziej, że kilka dni temu na żywo widziałam jakiegoś śmiałka, który siedział na samym środku jeziora też właśnie nad przeręblem, dla tych kilku marnych rybek narażać życie? Jego auto stało przy brzegu i też z wielkim niepokojem patrzyło na to co dzieje się na jeziorze...dla mnie widok przerażający... U nas mrozy nie były wielkie, o nie. Więc jaka warstewka lodu mogła tam być?