Monika ja sobie też
tulipany były tańsze niż w necie
W tym roku do różowych dojdą łany bialych tulipanów z białymi narcyzami. A z drugiej strony żólte liliokształtne z bialymi
Jeszcze muszę szafirki, irysy holenderskie i krokusy kupić i będę sadzic, sadzić, sadzić
wiesz....chyba, że nie weszłaś do tego namiotu obok szkółki - tam było tyyyyyyle cebulowych!!!!! 70 krokusów było za 27 złotych - a szafirków i irysów tyyyyyyle, że głowa nic tylko goniła W końcu z tego szoku nic nie kupiłem Teraz żałuję....
Sebek dzisiaj policzyłam ... kupiłam wczoraj 332 cebule.... Bedą trzy rabaty w różnych kolorach: biała, różowa, biało-żółta
A jak dokupię szfirki, krokusy i irysy będzie niebiesko
Monika ja sobie też
tulipany były tańsze niż w necie
W tym roku do różowych dojdą łany bialych tulipanów z białymi narcyzami. A z drugiej strony żólte liliokształtne z bialymi
Jeszcze muszę szafirki, irysy holenderskie i krokusy kupić i będę sadzic, sadzić, sadzić
wiesz....chyba, że nie weszłaś do tego namiotu obok szkółki - tam było tyyyyyyle cebulowych!!!!! 70 krokusów było za 27 złotych - a szafirków i irysów tyyyyyyle, że głowa nic tylko goniła W końcu z tego szoku nic nie kupiłem Teraz żałuję....
Ewelinko - sam się zdziwiłem, że mają je tak tanio. Ogólnie szkółka ta specjalizuje się we wrzosach i wrzoścach oraz trawach - mieli ich bardzo dużo - nawet hakone za 10 złotych było - dość duże, ale nie wiedziałem, gdzie mógłbym je posadzić i nie kupiłem ... Może kiedyś
Aniu - miałem to samo zdanie, ale jak zobaczyłem je u siebie to dopiero doznałem olśnienia
Sebek... widzę nowy awatar
W trawkach też siezakochałąm i też uważałąm, że trawy to na trawnik..... jak syn wrócił ze stanów to opoaiadał jak one fajnie wyglądają..a ja mu, że głupi...... i trawy sadzić nie będę....
Wyszło na zdanie młodego
Witam!
Nowy Sebek w avatarze, a raczej w ceglanym okienku
Trawki bardzo ładne Morning lighty kupiłam ostatnio za 8 i sie cieszyłam, że ładne, ale z tych twoich za 10 cztery takie moje by były.
W trawkach zakochałam się dzięki ogrodowisku, wcześniej mówiłam, ze trawa to na trawnik a nie na rabatę
Pozdrawiam
Robię odkład z SD, aby załatać tamtą jedną połamana, także tamta trawka dostanie wiosną więcej miejsca
Jednego miskanta posadziłem, ale z drugim jest problem.... Jak była drewniana balustrada to oczywiście trzeba było wylać beton na pół metra - no i się pół miskanta wypada właśnie na betonie. Wczoraj złamałem na nim młot pneumatyczny (betonie - nie miskancie ) - jutro będę tłukł to kilofem - zobaczymy co to będzie.. Jak się uda - będzie fajnie
Aha - w trawach się zakochałem Jeszcze nie wiem gdzie posadzę kolejne, ale posadzę
Sebek ale mnie zakręciłeś szukałam wczoraj wątku 'm jak machanie' i nie znalazłam jako że zimozielony skonczyłam czytać przed wyjazdem 24.08 to wróciłam do 25str i gdzieś na 60 stronie zorientowałam się że przechrzciliście nazwę wątku ... a juz myślalam ze nie umiem korzystać z wyszukiwarki ech ...