Witaj serdecznie na forum Myślę, że na zagospodarowanie swojego kawałka ziemi inspiracji Ci nie braknie, bo forum to jedna wielka inspiracja Jest tyle przepięknych ogrodów
Widzę, że masz najbardziej pożądaną u nas roślinę Po lewej to bukszpan? Piękny okaz
Tak to jest bukszpan, a za nim stara forsycja którą dzisiaj wyciałam. Na jej miejsce kupiłam szmaragda zwykłego i złotego a buszkszpan formuje w kóle.
dużo już zostało powiedziane, ale jeśli można swoje trzy grosze wrzucić to popieram przedmówczynie i przedmówców, że tam gdzie doniczka koniecznie kula bukszpanowa, cudo na kiju zostaw, brzegiem koniecznie żurawki tak jak radzi Sebek, i to jakieś o jaśniutkim slicznym bursztynowym kolorze, ale się nagadałam
dużo już zostało powiedziane, ale jeśli można swoje trzy grosze wrzucić to popieram przedmówczynie i przedmówców, że tam gdzie doniczka koniecznie kula bukszpanowa, cudo na kiju zostaw, brzegiem koniecznie żurawki tak jak radzi Sebek, i to jakieś o jaśniutkim slicznym bursztynowym kolorze, ale się nagadałam
Najpierw o pogodzie - na początku padało, ale potem tylko jak chwilami - w robieniu zdjęć i zwiedzaniu nam to nie przeszkodziło No i dobre warunki do zdjęć były - przynajmniej kropelkowych
Co do spotkania - no boskie! Miło było poznać wiele nowych osób jak i spotkać się z tymi już sobie dawno znanymi A jaki ruch ! Jak się wszyscy zaczęli witać to nie wiedziałem gdzie uciekać - taki szum robimy Postaram się jeszcze dziś wkleić zdjęcia, ale po 19 wychodzę i nie wiem czy zdążę - po zakupy na początek posadzę
Poprawię Was:ładnie to jest cały czas a będzie piękniej
Ciekawa jestem Twoich jutrzejszych zakupów!
Jestem Zakupy u Kapiasów równe zeru Ale przyjechałem z powrotem obładowany carexami od Madżenki - jeszcze raz dziękuję bo takie okazy u Kapiasów były po 13 złotych - ja płaciłem 3
No i po drodze zahaczyłem o jedną szkółkę - kupiłem te dwa miskanty co tu maja być - są idealne !