Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

an_tre 22:06, 05 wrz 2012

Wpadłam się przywitać Anulka ale miałaś darmowe podlewanie i to od środka ziemi super
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ka1sia 22:48, 06 wrz 2012

Wpadlam się przywitać, bo ten maly raj bardzo mi się podoba. Będę, jeśli pozwolisz zaglądać często, pozdrawiam, Kasia z Kielc.
Madzenka 23:27, 06 wrz 2012

Ja też domagam się dawki endorfin kuleczki z miskantami zawsze chętnie obejrzę Rano, w południe, o zmierzchu, na wprost, z lewej i z prawej strony, z góry i z poziomu trawy, pod kątem 90 i 135 stopni, po deszczu i w słońcu...

A i jeszcze w niedzielę i środę .....
Jesienią, zimą, wiosną i latem.....
We wrześniu i w grudniu...

Zatem Anka nie pracuj tylko foty dawaj!!!!
seliza 13:06, 07 wrz 2012

Witaj Anulka
nadrobiłam zaleglości. Pięknie u Ciebie jak zwykle. Cudne urodzinki - przy okazji bardzo spóźnione, ale za to baaardzo szczere - STO LAT!

POzdrawiam
anula_wn 18:04, 08 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
są rzeczy i stany rzeczy nie do zrealizowania ... i zanudzenie rzeczoną rabatką ... absolutnie doskonałą ... jest takim właśnie nie do zrealizowania zadaniem ... Anula wklejaj ... to jest jak endorfina w tabletce i ja poproszę ... ...

Iza, zatem będę wklejać ! jeśli jakkolwiek i komukolwiek ma dostarczyć endorfiny - proszę i volia ale nie dziś...zimno...wieje....a my zjedliśmy lody (wariaci ) choć słonko świeci nie przygrzewa jak latem (buuuu, teraz będę liczyć dni do lata...)
anula_wn 18:05, 08 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Ojoj - ale Cię podtopiło! Dobrze, że już po wszystkim...

Sebek, no na szczęście
popołudniu było już na tyle sucho, że nawet skosiłam trawkę ! ale nogdy więcej takich atrakcji.....
anula_wn 18:06, 08 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Wpadłam się przywitać Anulka ale miałaś darmowe podlewanie i to od środka ziemi super

Aniu, ano ! tylko troszkę z domieszką przerażenia to było..... wody przybywało.... nie waidmo skąd i kiedy by to miało opaść ale już ok, to najważniejsze! bałąm się o rośliny jak nigdy !!!
anula_wn 18:07, 08 wrz 2012

ka1sia napisał(a)
Wpadlam się przywitać, bo ten maly raj bardzo mi się podoba. Będę, jeśli pozwolisz zaglądać często, pozdrawiam, Kasia z Kielc.

Kasiu, zaglądaj jak często chcesz, masz czas i ochotę Jesteś tu zawsze mile widziana, zwłąszcza, że mój M też z Kielc !
anula_wn 18:12, 08 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ja też domagam się dawki endorfin kuleczki z miskantami zawsze chętnie obejrzę Rano, w południe, o zmierzchu, na wprost, z lewej i z prawej strony, z góry i z poziomu trawy, pod kątem 90 i 135 stopni, po deszczu i w słońcu...

A i jeszcze w niedzielę i środę .....
Jesienią, zimą, wiosną i latem.....
We wrześniu i w grudniu...

Zatem Anka nie pracuj tylko foty dawaj!!!!

no i poetka się obudziła w Madżence!
och 'cytuj' więcje mej ulubionej poezji ! dzisiaj czytają Pana Tadeusza w radio, ale Gałczyński też może być, moja stęskoniona dusza przyjmuje wszystko
będę więc tej endorfiny i Tobie dostarczać, lirycznie, co dnia (może niekoniecznie ) , o każdej porze roku .... chwaląc pod niebiosa twórczynię tejrze rabatki (niedokończonej...), bo ja nigdy bym takiego wspaniałego dzieła nie stworzyła w swej głowie..... NEVER !
anula_wn 18:14, 08 wrz 2012

seliza napisał(a)
Witaj Anulka
nadrobiłam zaleglości. Pięknie u Ciebie jak zwykle. Cudne urodzinki - przy okazji bardzo spóźnione, ale za to baaardzo szczere - STO LAT!

POzdrawiam

jak mi miło, że jest Ktoś, kto zagląda, lubi i pochwali dziękuję po stokroć