średnio mi to chyba wyszło..na beżowo zrobiłam blat zebyś widziała gdzie jest góra. chodzi mi o ten dolny płaskownik na czerwono, dawać go prawda?zeby się nie rozjechał?
wymiary 160x80 z płaskownika 7-8cm.
Dwie żółte NN, które trafiły do ogrodu przez przypadek. kupowane jako różowe , zakwitły na żółto, ale za to tak ślicznie, że żal było je wyrzucić. Zostały chociaż żółty to nie jest mój ulubiony kolor.
Te zdjęcia przekonują. Myślę, że nie zaryzykowałabym wiele zamawiając przez internet. Szczególnie, że jak piszecie, Ciepłucha to profesjonalista. Nie słyszałam o nim wcześniej, bo się nie interesowałam
Dziękuję za poradę
Jesienią w ogrodzie zagościły kolejne róże, wiele z nich pojawiło się w moim ogrodzie dzięki Iwonce z Iwonadm i to skłoniło mnie wreszcie do spisania róż, które rosną w moim ogrodzie. Robię to, by pamiętać ale mam nadzieję, że i Wam sprawię małą przyjemność
Zaczynamy!
Flammentanz - królowa ogrodu. kwitnie tylko raz, ale długo i obficie. Jest cudna i bardzo ją lubię
No a co tam piszczy w mikro ogrodzie ??
Pewien ogrodnik pasjonat hortensji powiedział mi , že przekwitłe kwiatostany powiino się usunąć przed zimą , bo to wstęp dla chorób grzybowych..ale ja wbrew rozsądkowi, nie potrafię się ich pozbyć..no i tak sobie są
Kiścień jak zawsze o tej porze roku zachwyca ferią barw jest niezawodny
Giardina..echhhh..latem człek czekał na każdy najmniejszy kwiatuszek..a ona teraz przeeekorna
Trawy jeszcze nie pospinane.......
Trytoma..to dopiero jest dla mnie zagadka obok rosną jeżówki..czyli pancerne byliny..je już dawno ślag z zimna trafił..trytoma..sterczy dalej ciekawe co będzie po zimie
A moje ciemierńiki nie mają jeszcze ani jednego pączuszka